سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوردنی‌هایی که خستگی بهاری را از بین می‌برند

مصرف مواد کافئین دار در فصل بهار برای رفع خستگی ضروری است.

دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در فصل بهار به علت آب و هوای خاصی که وجود دارد و به خاطر ملایم و مرطوب بودن هوا، فرد احساس خواب‌آلودگی دارد که این احساس در زمان بعد‌از ظهر بیشتر می‌شود. 

وی افزود: استفاده از مواد تحریک کننده نیز این احساس خواب‌آلودگی را بیشتر می‌کند ولی فرد برای کاهش این خستگی می‌تواند از چای معمولی، چای سبز، قهوه و نسکافه استفاده کند، زیرا این مواد به دلیل وجود کافئین باعث تحریک سیستم مغزی می‌شود و فرد احساس خستگی کمتری می‌کند، علاوه بر آن استفاده از ادویه‌جات این خستگی را کاهش می‌دهد. 

وی در پایان گفت: کمبود آهن و یا آنمی فقر آهن باعث خستگی و ضعف در فصل بهار می‌شود که فرد باید از قرص‌های آهن استفاده کند. 


انتهای پیام/ 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.