سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صالحی در دیدار دستیار رییس جمهور روسیه در تهران:

صالحی: ایران قطعاً می‌تواند شریک مطمئنی برای روسیه باشد/ فورسنکو: سفر به ایران مهم و مفید است

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه روابط ایران و روسیه در یک سال اخیر شاهد رشد قابل توجهی است، گفت: ایران قطعاً می‌تواند شریک مطمئنی برای روسیه باشد و با توجه به سوابق همکاری دو کشور، روسیه نیز می‌تواند شریک قابل اعتمادی برای ما باشد.

به گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران؛ یک هیات از مقامات دولتی و علمی روسیه به سرپرستی «فورسنکو» دستیار رییس جمهور روسیه در حوزه علم و فناوری روز گذشته (یکشنبه) 23 فروردین ماه جاری با علی اکبر صالحی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران و تنی چند از معاونین و نخبگان این سازمان دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار موضوعات مورد علاقه طرفین در زمینه‌های علمی و فناوری مورد بحث و بررسی همکاری قرار گرفت.

در این دیدار صالحی با ابراز خشنودی از حضور هیات روسی در ایران به سخن مقام معظم رهبری هنگام دیدار پوتین از ایران به این مضمون که «ما خواهان روسیه‌ای مقتدر و ایرانی مستقل هستیم» اشاره و اظهار داشت: ایران قطعاً می‌تواند شریک مطمئنی برای روسیه باشد و با توجه به سوابق همکاری دو کشور، روسیه نیز می‌تواند شریک قابل اعتمادی برای ما باشد.

رییس سازمان انرژی اتمی افزود: روابط دو کشور بخصوص در یکساله اخیر شاهد رشد قابل توجهی است و انشاء‌الله این روند سرعت بیشتری پیدا می‌کند و دامنه همکاری ما وسیع‌تر می‌شود تا بتوانیم در همه ابعاد علمی، فنی، صنعتی و ... از همکاری روسیه استفاده لازم را ببریم.

دستیار رییس جمهور روسیه نیز سفر به ایران را مهم و مفید خواند و اظهار داشت: نه فقط من بلکه بیشتر مردم روسیه به علوم هسته‌ای افتخار می‌کنند و از سال‌ها قبل درک می‌کردیم که رابطه مستقیمی میان علوم و فناوری هسته‌ای و استقلال کشور است.

فورسنکو گفت: کسانی که در روسیه در حوزه هسته‌ای کار می‌کردند، افراد خاصی بودند که زندگی خاصی نیز داشتند و آنها در فضای جامعه معروف نبودند. ولی می‌شود گفت آنها باعث استقلال و غرور کشور خود شده‌اند.

فورسنکو همچنین ابراز امیدواری کرد زمینه‌های همکاری که دو کشور در حال گفت‌وگو می‌باشند، سرعت بیشتری بگیرد.

وی سپس از زمینه‌هایی نظیر لیزر و کاربردهای آن، پزشکی هسته‌ای، علوم مواد، سیکلوترون، راکتور، ریاضیات و استفاده از سوپر رایانه‌ها به عنوان زمینه‌های مختلف همکاری علمی بین دو کشور یاد کرد.

انتهای پیام/
برچسب ها: صالحی ، روسیه ، ایران
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.