به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوین؛ مزاج فصل بهار گرم و تر است به همین دلیل باید مصرف غذاهایی با طبع گرم را کاهش داد به عنوان مثال مصرف بالای گوشت باعث ایجاد بیماری در بدن میشود.
همچنین در این فصل از خوردن غذاهاى شور و غلیظ مانند کله پاچه، گوشت گاو، خامه و ماست ترش نیز باید پرهیز کرد.
مصرف غذاهای کنسروی و مانده نیز در این فصل بسیار مضر است.
در فصل بهار مواد زائد بدن به حرکت در می آیند و گاهی به سطح پوست نزدیک می شوند به همین دلیل بروز دمل و جوشهای پوستی در این فصل بیشتر میشود.
رفع یبوست از راههای رفع این مواد زائد از بدن است که می توان با مصرف خوراکیهایی مثل انجیر،آلو و هویج یبوست را کاهش داد.
انتهای پیام/س