سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتحادیه نان سنگکی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

نان سنگک کیلویی 3 هزار تومان / افزایش کیفیت نان با آزادپزی نانوایی‌ها

رئیس اتحادیه نان سنگکی با تأکید بر اینکه با آزادپز شدن نانوایی‌ها کیفیت نان افزایش پیدا می‌کند، گفت: هر عدد نان سنگک به وزن 450 گرم به نرخ آزادپز هزار و 300 تومان قیمت دارد.

محمدرضا نظرنژاد در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در پاسخ به این سوال که آیا در سال جاری شاهد افزایش قیمت نان خواهیم بود؟ گفت: در سال 93 بیش از 20 درصد نان‌های سنگکی آزادپز شده‌اند و آزادپز شدن تمامی واحدهای نان‌های سنگکی در دستور کار است.

رئیس اتحادیه نان سنگکی افزود: با آزادپز شدن نان، کیفیت نان افزایش یافته و مردم نیز رضایت بیشتری دارند.

به گفته نظرنژاد، تصمیم برای آزادپز شدن سایر نانوایی‌ها بسته به نظر کارگروه است و همچنین باید این آزادپزی به شیوه‌ای انجام شود که در برخی مناطق که فروش کمتری دارند نانوایان متضرر نشوند.

رئیس اتحادیه نان سنگکی با تأکید بر اینکه با آزادپز شدن نان رقابت و کیفیت افزایش و دورریز نان کاهش می‌یابد، گفت: در حال حاضر نان سنگک با کیفیت مرغوب به نرخ آزادپز کیلویی 3 هزار تومان قیمت دارد.

وی ادامه داد: همچنین هر عدد نان سنگک با وزن 450 گرم به نرخ آزادپز هزار و 300 تومان قیمت دارد.

وی ادامه داد: در سایر نانوایی‌های سنگک که آزادپز نشده اند هر عدد نان سنگک با وزن 430 گرم با آرد دولتی 800 تومان قیمت دارد.

رئیس اتحادیه نان سنگکی یادآور شد: ما در افزایش قیمت و آزادپز شدن نانوایی‌های سنگک تابع دستورات و تصمیمات دولت هستیم و البته دولت نیز باید با تصمیمات کارشناسی شده اقدام به آزادپز کردن نانوایی‌ها کند.

انتهای پیام/
برچسب ها: کیفیت ، آزادپزی ، سنگک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
داریوش نوری
۱۰:۱۲ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۷
بهانه.خوبیه.برای گرانی.نان
شهروند
۰۷:۴۵ ۲۰ فروردين ۱۳۹۴
آخه یکی به این مسول بگه طبق کدوم سند از رضایت مردم حرف می زنی! اینم نکنه از نظر سنجی از ده نفر تو صف نانوایی بالا شهر تهران بدست اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!
هموطن
۲۲:۰۸ ۱۹ فروردين ۱۳۹۴
آقا ، این افزایش قیمتهای اکثر اجناس را هر ساله چه کسی پایه گذاری کرده است ؟ چرا قیمتها مثلا تا پنج سال ثابت نیست ؟؟؟؟ااااا
ایرانی
۱۰:۱۵ ۱۹ فروردين ۱۳۹۴
دلم میسوزه واسه کم درامدها
بنده خدا
۰۸:۰۸ ۱۹ فروردين ۱۳۹۴
يعني واقعا انصاف هست مطمئن باشيد با آزاد پز كردن ؛ نان بهتر نخواهد شد و فقط قشر كم درآمد آسيب مي بيند .
كارمند
۰۷:۵۴ ۱۹ فروردين ۱۳۹۴
اقا ميشه نونو باكيفيت نپزيد ما به همين كيفت الان راضي هستم فقط گرون نكنيد.
حامد
۲۲:۳۵ ۱۸ فروردين ۱۳۹۴
هیچگونه افزایش کیفیتی در پخت نان مشاهده نشد
علیرضا زینی
۱۶:۴۳ ۱۸ فروردين ۱۳۹۴
با سلام آیا ازاد پز نمودن نانوایی یک رفع تکلیف است که اگر خطایی رخ داد (کم فروشی نان نامرغوب سوخته ویا دارای جوش شیرین ودیده شدن خرده نان در نان تازه ) بگویند که ازاد پز است ومسئولیتی ما نداریم