سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مناسب ترین ادویه های جایگزین نمک

این چاشنی‌ها بهترین جایگزین نمک به شمار می‌روند.

زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: فشار خون بالا یکی از شایع‌ترین مشکلات جامع است که با مصرف نمک ارتباط مستقیم دارد، از طرفی نیز بین فشار خون بالا و افزایش خطر انواع سکته‌های قلبی و مغزی و مرگ و میر ناشی از آن‌ها ارتباط وجود دارد.

وی به راهکارهایی در خصوص مصرف نمک کمتر اشاره کرد که در ذیل به آن اشاره می‌شود:

1-غذاهای کم نمک را انتخاب کنید و یا غذاها را با مقدار نمک کمتری تهیه کنید.

2-سر سفره غذا نمکدان را حذف کنید.

3-تا حد امکان از مصرف غذاهای صنعتی(غذاهای آماده و کنسروها) که نمک زیادی دارند، خودداری کنید.

4-برای طعم دادن به غذاها، به جای نمک از چاشنی‌هایی چون سرکه، آبلیمو، سیر، پیاز، سبزی های معطر و سایر ادویه‌ها استفاده کنید.

5-آجیل‌ها و مغز دانه‌ها(مانند بادام، پسته و...) را به صورت بی نمک یا خام(شور نشده) مصرف کنید.

6-برچسب‌های روی بسته مواد غذایی را برای دانستن مقدار سدیم(ماده اصلی نمک) مواد غذایی مطالعه کنید.

7-سعی کنید مواد غذایی تازه و طبیعی بخورید و مصرف مواد غذایی شور، دودی ترشی‌ها را کاهش دهید.

8-افراد بالای 25سال، به خصوص افراد بالای 65سال، مادران باردار و شیرده بایستی بیشتر از بقیه افراد مراقب مقدار نمک مصرفی خود باشند.

انتهای پیام/
برچسب ها: چاشنی ، تغذیه ، شیرده ، نمک ، خام ، شور
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.