سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استفاده از غذاهای سرد در ایام نوروز

بهتر است افراد در طول سفر به این نکات غذایی توجه نمایند.

تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ماده غذایی که بیشتر درمعرض آلودگی هستند انواع کباب ها مانند کباب کوبیده است که به علت اینکه با دست گوشت این کباب ورز داده می شودو بیشتر وقت به گونه صحیح پخته نمی شود برای همین در معرض آلودگی قرار دارد.

وی ادامه داد: اگر فردی احساس سنگینی، خواب آلودگی ، احساس پری جمع شدن آب در دهان داشت از علائم مسمومیت است و فرد باید سریعا به پزشک مراجعه کند.

صفوی بیان کرد: دیگر غذایی که به دست تماس دارد انواع سالادها از جمله سالاد الویه است.

وی اظهار کرد: اسهال و استفراغ در طول مسیر از موارد شایع است که در کودکان بیشتر اتفاق می افتد که فرد باید سعی کند از  میوه های سالم که پوستش تمیز است استفاده کند.

این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: که فرد در مسیر سفر بهتر است از لقمه های سرد مثل نان، پنیر و گردو و یا نان، پنیر و عسل استفاده کنند و مصرف آجیل در مسیر راه را کاهش دهند.


انتهای پیام/

برچسب ها: کباب ، غذا ، سلامتی ، آلودگی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.