سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مولاوردی در دیدار با رئیس شورای ملی زنان مصر:

تفاسیر غلط از دستورات اسلام، مانع احقاق حقوق زن مسلمان در جهان امروزی است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه دیدار‌ها و ملاقات‌های خود در حاشیه پنجاه و نهمین اجلاس کمیسیون مقام زن در نیویورک با خانم «مروات طلاوی» رئیس شورای ملی زنان مصر دیدار کرد.

به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران، شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه دیدار‌ها و ملاقات‌های خود در حاشیه پنجاه و نهمین اجلاس کمیسیون مقام زن در نیویورک با خانم مروات طلاوی mervat tallawi رئیس شورای ملی زنان مصر دیدار کرد. 

معاون رئیس جمهور کشورمان در این دیدار ضمن برشمردن زمینه‌های مشترک همکاری بسیار زیاد بین دو کشور، بر تحکیم و گسترش روابط جمهوری اسلامی ایران با سایر ملل بویژه با کشورهای همسایه و مسلمان در راستای سیاست اصولی دولت یازدهم تاکید کرد.

مولاوردی همبستگی و همکاری کشورهای مسلمان بویژه در این مقطع زمانی که انواع جنایت‌ها به اسم دین صورت می‌پذیرد و در ‌‌نهایت چهره رحمانی دین را تخریب می‌کند، ضروری دانست و با توجه به تفاسیر مختلفی که از حقوق زن صورت می‌پذیرد، افزود: اجرای صحیح آموزه‌های دینی بویژه در حوزه زنان و خانواده، بهترین شکل معرفی حقوق زن می‌باشد و لازم است برای رسیدن به این هدف همکاری گسترده‌تر بویژه از سوی کشورهای دارای سابقه و پیشینه تمدنی و فرهنگی غنی صورت پذیرد. 

مولاوردی تفاسیر غلط و برداشت‌های نادرست از دستورات دین مبین اسلام را مانع احقاق حقوق زن مسلمان در جهان امروزی ارزیابی نمود و ابراز امیدواری کرد با تلاش و روشنگری بیشتر این موارد تبعیض و اعمال محدودیت علیه زنان مسلمان در برخی کشورهای اسلامی رفع شوند. 

معاون رئیس جمهور کشورمان همچنین اعلام آمادگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری را برای مشارکت فعال در قالب سازمان همکاری‌های اسلامی و یا درچارچوب امضای تفاهم نامه همکاری دو جانبه با شورای ملی زنان مصر را به اطلاع مقام مصری رساند. 

در این ملاقات مروات طلاوی نیز ضمن ابراز خرسندی خود از این دیدار، با اشاره به حمایت رهبران دینی کشورهای پیشرو اسلامی از نقش و تاثیر زنان در محیط خانه و فعالیت‌های اجتماعی، خواستار فعال شدن بیش از پیش نهادهای متولی امور زنان و خانواده کشورهای اسلامی در معرفی شخصیت زن مسلمان شد و با توجه به اقدامات گروه‌های تروریستی همچون داعش و معرفی چهره‌ای خشن از اسلام و رفتار تاسف بار با زنان، اقدام فوری برای شناساندن اسلام واقعی را از اولویتهای کشورهای دارای تمدن و سابقه غنی فرهنگی اسلامی نظیر ایران و مصر دانست. 

 وی همچنین بر استفاده از ظرفیت‌های غنی مراکز دینی و دانشگاهی دو کشور برای معرفی اسلام حقیقی به دنیا و بویژه با هدف تشویق به مبارزه با تبعیض و خشونت علیه زنان در خانه و جامعه تاکید کرد.

انتهای پیام/ 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.