سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

علیزاده طباطبایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد؛

سفر " ناصر الجوده" به تهران پاسخی به ادعاهای واهی نتانیاهو/ کشورهای عربی به نقش ایران در منطقه و جهان واقف هستند

یک کارشناس ارشد مسائل خاورمیانه گفت: حضور وزیر امور خارجه کشوری عربی همچون اردن در کشورمان، به‌دلیل عضویت در شورای امنیت سازمان ملل و نقشی که در اتحادیه عرب دارد، نشان‌دهنده کذب بودن ادعاهای نتانیاهو و پاسخی منفی به ادعاهای واهی رژیم صهیونیستی در مورد ایران هراسی، به غرب و جهان است.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، ناصر الجوده وزیر خارجه اردن برای دیدار با وزیر امور خارجه و مقامات دیگر کشورمان  شب گذشته (جمعه) در راس هیاتی وارد تهران شد و قرار است امروز (شنبه) با «محمدجواد ظریف» همتای ایرانی خود دیدار کند.    
 

در این راستا "سید موسی علیزاده طباطبائی "در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران با اشاره به سفر ناصر الجوده به تهران اظهار داشت: سفر وی از چندین جهت حائز اهمیت است. این سفر، اولین سفر یک مقام عالی‌رتبه اردنی به کشورمان در طول ده سال گذشته برای مسائل دو جانبه  است.
 
این کارشناس ارشد مسائل خاورمیانه افزود: مقامات اردنی قبلا در اجلاس‌های مانند عدم تعهد شرکت می‌کردند اما این سفر صرفا برای بهبود روابط دو جانبه و پاسخی منفی به ادعاهای کذب نتانیاهو علیه برنامه صلح آمیز هسته‌ای کشورمان است(کشورهای عربی و کشورهای منطقه از ایران نگرانند)که در کنگره آمریکا مدعی شده بود.
 
وی تاکید کرد: حضور وزیر امور خارجه کشوری عربی همچون اردن در کشورمان، به‌دلیل عضویت در شورای امنیت سازمان ملل و نقشی که در اتحادیه عرب دارد، نشان‌دهنده کذب بودن ادعاهای نتانیاهو و پاسخی منفی به ادعاهای واهی رژیم صهیونیستی در مورد ایران هراسی، به غرب و جهان است.
 
علیزاده طباطبائی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران یک دیپلماسی بسیار موفق در پیش گرفته و کشورهای منطقه و عربی به خصوص اردن به نقش اساسی کشورمان در جهان و به ویژه در منطقه واقف هست و تمایل دارند با تهران رایزنی دیپلماتیک داشته باشند
 
این کارشناس ارشد مسائل خاورمیانه تصریح کرد: با گسترش افراط گرایی و خشونت در سوریه و عراق، کشورهای منطقه به این نتیجه رسیده‌اند که باید با جمهوری اسلامی ایران رایزنی کنند تا با همکاری یکدیگر بتوانند ریشه‌های خشونت را بخشکانند.
 
علیزاده طباطبائی ادامه داد: در مورد مسائل دو جانبه هم مقامات جمهوری اسلامی ایران و اردن در تلاشند که دهمین کمیسیون مشترک دو کشور را که چندین سال است فعالیتش متوقف شده را احیا کنند. 
 
این کارشناس ارشد مسائل خاورمیانه افزود: در دو سال گذشته رایزنی‌های منطقه‌ای و روابط دو جانبه بین ایران و اردن ادامه داشته و "محمدجواد ظریف" وزیر خارجه کشورمان در سفر منطقه‌ای سال گذشته خود به اردن مورد استقبال گرم ملک عبدالله قرار گرفته است.
 
وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بعد از جنایت گروه تروریستی داعش علیه خلبان اردنی بلافاصله موضع گرفت و این جنایت را محکوم کرد. مردم و رسانه‌های ایران هم با مردم و خانواده خلبان اردنی هم‌دلی کردند و این حادثه را تسلیت گفتند. 
 

علیزاده طباطبائی افزود: در 6 ماه گذشته، سفرای جدیدی بین تهران و امان مبادله شده، سفیری که اردن انتخاب کرده، پیشتر وزیر و سرپرست وزارت خارجه این کشور بوده و همه اینها نشان می‌دهد که اراده سیاسی دو کشور در بهبود روابط قرار گرفته است.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: سفر معاون نخست وزیر و وزیر خارجه اردن به تهران در پاسخ به دیدار محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به امان، صورت می‌گیرد.

ناصر جوده نخستین سفر خارجی خود را پس از تعدیل کابینه دولت این کشور در راس هیاتی بلند پایه مرکب از قائم مقام وزارت خارجه، مدیرکل منطقه‌ای عربی و آفریقا و نیز مدیرکل دفترش به جمهوری اسلامی ایران انجام می‌دهد.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.