سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ورزش با شدت متوسط برای زنان مفید است

یک بررسی جدید نشان می‌دهد که حتی چند بار انجام ورزش با فشار متوسط در هفته می‌توان میزان ابتلای زنان را به بیماری قلبی، لخته خونی و سکته مغزی کاهش داد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، به گفته میراندا آرمسترانگ، سرپرست این پژوهش، پیام عملی این است:‌«زنان برای جلوگیری از بیماری قلبی، سکته مغزی و لخته خونی لازم نیست که ابرورزشکار باشند یا روزانه به شدت ورزش کنند تا منافع فعالیت جسمی را تجربه کنند.
 
آرمسترانگ در بیانیه‌ای خبری در وب‌سایت انجمن قلب آمریکا نوشت که در واقع، افزودن میزان زیادی از ورزش شدید به برنامه روزانه ممکن است: «منافع بیشتری نسبت به فعالیت جسمی در حد متوسط نصیب زنان نکند. آرمسترانگ اپیدمیولوژیست فعالیت جسمی در دانشگاه آکسفورد در انگلیس است.
گروه آرمسترانگ در این بررسی سلامت بیش از1/1 میلیون زن بریتانیایی را که سابقه بیماری قلبی، سکته مغزی، لخته‌های خونی، دیابت یا سرطان نداشتند، پیگیری کردند. این زنان هنگامی که به این بررسی در فواصل سال‌های 1996 و 2001 پیوستند، به طور میانگین 56 سال داشتند.
زنانی که در طول دوره میانگین پیگیری 9 ساله این بررسی، دو تا سه بار در هفته ورزش در حد متوسط انجام می‌دادند، نسبت به آنهایی که ورزش نمی‌‌کردند، 20 درصد کمتر در معرض بیماری قلبی، سکته مغزی یا لخته‌های خونی بودند.

ورزش متوسط در این بررسی به صورت فعال در حدی که باعث عرق ریختن یا افزایش میزان ضربان قلب شود، تعریف شده بود و شامل پیاده‌روی، باغبانی و دوچرخه‌سواری می‌شد.

آرمسترانگ گفت، بر اساس این یافته‌ها روشن است که زنان میانسال بی‌حرکت باید سعی کنند به طور مرتب تا حدی فعالیت جسمی داشته باشند.
 
نتایج این بررسی انگیزه خوبی برای زنان میانسالی بدون فعالیت جسمی ایجاد کند تا کاری انجام دهند. لازم نیست فعالیت جسمی پیچیده، زمان‌بر و شامل تجهیزات گران‌قیمت باشد.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: ورزش ، زنان ، بیماری ، درد ، درمان ، فعالیت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.