گفتنی است، براساس جدیدترین پژوهشها کلم قرمز 10 برابر بیشتر از کلم سبز دارای ویتامین A در برگهای خود است و همینطور 2 برابر بیشتر دارای آهن به نسبت کلم سبز است.
بررسیهانشان میدهند، کلم قرمز را میتوان به انواع حالتها در سالاد، ترشی و یا در خوراکهای غذایی استفاده کرد و غنی بودن آن از انواع ویتامینها میتواند نیاز بدن به تامین ویتامینهای مختلف و نیز آهن را تا حد زیادی برطرف کند.
براساس آمارها کشور انگلستان یکی از بزرگترین تولید کنندگان کلم در جهان است و سالانه نیم میلیون مصرف کننده در خود دارد.
انتهای پیام/