سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدير کنترل شرکت ملی صنايع پتروشيمی خبر داد

افزايش 10 درصدی توليد محصولات پتروشيمی در ايران

مدير کنترل شرکت ملی صنايع پتروشيمی گفت: از ابتدای امسال تاکنون نسبت به پارسال 10 درصد توليد محصولات پتروشيمی کشور افزايش يافته است.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شانا، علي محمد بساق زاده، درباره پتروشيمي کاويان به عنوان بزرگترين واحد توليد اتيلن در منطقه خاورميانه با ظرفيت توليد سالانه بيش از 2 ميليون تن اظهار داشت: فاز يک اين پتروشيمي هم اکنون در سرويس بوده است و فاز دوم نيز در آينده نزديک راه‌اندازي اوليه مي شود.

وي با بيان اين که براي راه اندازي اين فاز در شرايط معمول يک کمپرسور، يک توربين و پنج کوره نياز است، گفت: پيش بيني مي‌شود با اضافه شدن فازهاي تازه ميدان مشترک گازي پارس جنوبي و تامين خوراک اتان فاز دوم اين پتروشيمي اواسط اسفند امسال راه اندازي شود.

مدير کنترل شرکت ملي صنايع پتروشيمي با اشاره به اين که يکي از طرحهاي که در سالهاي گذشته در صنعت پتروشيمي ايران با هدف توسعه اين صنعت و ايجاد اشتغال همراه با ارزش افزوده در حال انجام است، خط لوله اتيلن غرب است، گفت: فاز يک اين خط لوله يک سال و نيم پيش از عسلويه تا کرمانشاه راه‌اندازي شد، از اين رو هم اکنون با راه اندازي بخشي از اين خط پتروشيمي منطقه ويژه بندر امام خميني، پليمر کرمانشاه، ايلام و نيز پتروشيمي لرستان از اوايل سال از اتيلن اين خط لوله استفاده مي‌کنند.

وي افزود: کار اجرايي فاز دوم خط اتيلن غرب به طول 400 کيلومتر از کرمانشاه تا مهاباد شروع و در مرحله پيش راه‌اندازي و خشک کردن است، اميد است اواخر اسفند بتوانيم بخش دوم اين خط لوله را آماده سازي کنيم تا اتيلن را از کرمانشاه به مهاباد منتقل کنيم.

بساق زاده با اشاره به اين که هم اکنون مشکل معارض خط لوله اتيلن غرب برطرف شده و کارهاي اجرايي تا حدودي صورت گرفته است، گفت: بخشي از خوراک متان مورد نياز واحدهاي تازه و قديم پتروشيمي در ايران، با راه اندازي فازهاي جديد پارس جنوبي از جمله فازهاي 18 و 17 و 16 و 15 و 12 برطرف شده و خوراک اتان نيز با راه‌اندازي واحدهاي استحصال اين ماده در فازهاي جديد تامين مي شود، همچنين تلاش مي شود توليد ان جي ال يا گازهاي همراه نفت خام به عنوان يکي ديگر از خوراکهاي مجتمعهاي پتروشيمي با توجه به شرايط موجود با افزايش توليد نفت خام کشور افزوده شود.

وی درباره نقش شرکت ملي‌ صنايع پتروشيمي براي جلوگيري از خام فروشي گفت: پروژه‌هايي که در اين صنعت تعريف و مجوز به آنها ارائه مي شود بايد به صورت زنجيره‌اي بوده تا براساس اين مجوز اولويت نخست تامين نياز داخلي در دستور کار قرار گيرد.

مدير کنترل شرکت ملي صنايع پتروشيمي ادامه داد: براساس هماهنگي‌هايي که ميان شرکت ملي صنايع پتروشيمي ايران با وزارت صنعت، معدن و تجارت سعي بر اين است که پروژه‌هايي تکميل کننده زنجيره پايين دستي شناسايي؛ برآورد سرمايه و برگشت سرمايه شده و در اختيار شرکت‌هاي خصوصي قرار گيرد، زيرا اين امر به طرحهاي زيربنايي مجتمع‌هاي پتروشيمي کمک مي کند.

انتهای پیام/
برچسب ها: محصولات ، صنایع ، پتروشیمی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.