سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جوانه گندم به این دلیل بر روی یادگیری تاثیر می‌گذارد

مصرف سبزی‌های حاوی ویتامین E مانند جوانه گندم می‌تواند در یادگیری فرد موثر واقع شود.

سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: محصولات دریایی مانند ماهی و میگو به دلیل فسفر زیاد و امگا 3 موجود در آن بر روی حافظه فرد تاثیر می‌گذارد.

وی افزود: مصرف انواع مغزها، مانند پسته، فندق، بادام و گردو می‌تواند  بر روی حافظه فرد تاثیر بگذارد این تاثیر گذاری به دلیل ویتامین‌ها و املاح موجود در آن به وجود می‌آید بدین منظور افراد روی 10 تا 15 عدد پسته، فندق و بادام مصرف کنند همچنین مصرف 3 تا 4 عدد گردو توصیه می‌شود.

این متخصص تغذیه ادامه داد: استفاده از سبزی‌ها و میوه‌ها می‌تواند در حافظه فرد تاثیر بگذارد به خصوص سبزی‌های حاوی ویتامین E و آنتی اکسیدان مانند جوانه گندم، کاهو و فلفل‌های دلمه ای رنگی در این امر موثر واقع می‌شود همچنین افراد به منظور یادگیری بهتر، صبحانه را به طور کامل میل کنند.



انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.