دکتر سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص غذاهای مفید در سلامت کبد گفت: در تحقیقات جدید بررسی شده است که مشکلات و بیماریهای کبد تغذیه ناصحیح است بنابراین توصیه میشود که باید با کبد درست رفتار شود.
وی اظهار داشت: بعضی از مواد غذایی مانند آنتی اکسیدانها که سیستم ایمنی را تقویت میکند برای سلامت کبد نیز موثر است که از جمله آن ویتامین E و D است.
وی در ادامه گفت: یکی دیگر از مواد غذایی مفید برای کبد امگا۳ است که در غذاهای دریایی و ماهیهای آبهای آزاد یافت میشود.
این متخصص تغذیه گفت: ویتامین D در خوراکیهای دریایی وجود دارد اما از طریق نور خورشید و تماس مستقیم آفتاب با بدن هم میتواند تاثیر خود را بگذارد.
وی خاطرنشان کرد: ویتامین E هم در جوانه گندم، کاهو و بعضی از مغزها وجود دارد که توصیه میشود اگر این ویتامینها به صورت غذا دریافت نشد با تجویز پزشک به صورت مکمل استفاده شود.
وی در پایان گفت: رعایت رژیم غذایی به خصوص استفاده از آنتی اکسیدانها که در میوهها و سبزیجات فراوان وجود دارد برای سلامت کبد ضروری است زیرا اگر کبد به وضعیت نگران کننده برسد و درمان نشود به پیوند کبد منجر خواهد شد.
انتهای پیام/