وی درباره اظهارات جان کری در برابر کنگره درباره نتانیاهو گفت: وزیر خارجه این حقیقت را بیان داشت که لازم است در مواجهه با چالش های جهانی با دیدی باز روبرو شد. نکته مهم سخنان وی به وضع کنونی مذاکرات با ایران مربوط می شد. او اعلام کرد که باید به تمامی گزینه ها توجه داشت و با دیدی باز با موضوع روبرو شد. وزیر خارجه این موضوع را بیان داشت که زمانی که به توافق با ایران نگاه می کنیم باید ببینیم که اجزا و جزئیات آن چه هستند؟باید ببینیم که آیا این توافق از رسیدن ایران به تسلیحات اتمی جلوگیری می کند؟همه می دانند این توافق در راستای منافع آمریکا و در راستای منافع اسرائیل و جامعه بین المللی است. اجازه بدهید تا جزئیات مشخص نشده است قضاوت زودهنگام نداشته باشیم.لازم است که به این حقیقت اشاره کنم که روابط ما با اسرائیل روابط حزبی نیست.این روابطی بین دو کشور است و امیدواریم که ادامه پیدا کند.
وی درباره سفر آتی جان کری به سوئیس گفت:جان کری وزیر خارجه در دوم مارس به منظورحضور در بیست و هشتمین جلسه شورای حقوق بشر سازمان ملل راهی ژنو در سوئیس خواهد شد.او در مدت حضورش در ژنو با "سرگئی لاوروف" وزیر خارجه روسیه دیدار خواهد کرد.او در این دیدار مسائلی چون اوضاع اوکراین را بررسی خواهد کرد.وزیر خارجه سپس به مونترو در سوئیس سفر خواهد کرد و در آنجا با "محمد جواد ظریف" وزیر خارجه ایران به عنوان بخشی از مذاکرات بین ایران و گروه پنج به علاوه یک دیدار خواهد کرد.وی آنگاه از مونترو راهی ریاض در عربستان سعودی خواهد شد و در آنجا با "ملک سلمان" و دیگر مقامات ارشد این کشور موضوعاتی چون یمن و داعش گفتگو خواهد کرد.وی آنگاه راهی لندن خواهد شد و در آنجا در دیدار با وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس مسائل مختلف را بررسی خواهد کرد.
ساکی در پاسخ به این سوال که آیا اینکه جان کری حضور در سخنرانی نتانیاهو در اجلاس ایپک و همچنین سخنرانی وی در کنگره را به دلیل دیدار با وزیر خارجه ایران از دست می دهد ،ناراحت نمی شود؟ ،گفت:زمان بندی مذاکرات اینگونه است و همانطورکه همه شما می دانید ما تنها چند هفته با هدفمان تا رسیدن به چارچوبی سیاسی فاصله داریم بنابراین دیدار هفته آینده ضروری بود.
وی درباره ادعای جدید گروهک منافقین درباره وجود تاسیسات اتمی در ایران گفت: "ما در حال حاضر هیچ اطلاعاتی در اختیار نداریم که نتیجه گیری درباره این گزارش داشته باشیم.ما این گزارشها را بررسی می کنیم اما بدیهی است که ما هیچ اطلاعاتی که نشان دهد که نتایج این گزارشها دقیق هستند،در اختیار نداریم.اگر چیزی اطلاعات کنونی را که در اختیار داریم،تغییر دهد آنگاه ما به موقع به آن پاسخگو خواهیم بود.اما حالا شاهد این مورد نیستیم.به نظر ما این ادعاها ثابت نشده اند.بدیهی است که ما این گزارشها را بررسی می کنیم اما ما هیچ اطلاعاتی در اختیار نداریم که دولت آمریکا براساس آن به این نتیجه رسیده باشد که این گزارشها درست هستند.اگر چیزی تغییرپیدا کند ما به شما اطلاع رسانی خواهیم کرد.
وی درباره سوریه گفت:"پیشتردیده بان حقوق بشر و امروز شبکه حقوق بشر سوریه اعلام کرد که دولت اسد به طور گسترده همچنان از بمب های بشکه ای استفاده می کند.این موضوع بار دیگر دروغگویی رژیم اسد به رسانه ها را نشان می دهد. یافته های کمیته حقیقت یاب سازمان ملل در ماه فوریه درباره فجایع رژیم بر ضد سوری ها و از طرف دیگر دیده بان حقوق بشر و همچنین شبکه حقوق بشر سوریه در سه مرحله در سه هفته گذشته اعلام کرده اند که رژیم اسد همچنان به ارعاب شهروندان سوری ادامه می دهد.این رژیم با استفاده از بمب های بشکه ای سبب کشته شدن 12 هزار نفر از شهروندان سوری شده است. ما به طور شفاف اعلام می کنیم موضوعی بدتر از داعش نمی تواند چیزی به جز بی رحمی رژیم اسد باشد. همانطور که بارها اعلام کرده ایم رژیم اسد از مدتها پیش مشروعیت خود را از دست داده است و از مدتهاپیش نمی تواند در عملیات ضد تروریسم موثر باشد.رژیم اسد به کشتار مردم سوریه ادامه می دهد.
وی درباره هویت فرد عامل اعدام وسربریدن گروگانهای آمریکایی در اسارت داعش گفت: ما به تحقیقات خود درباره قتل شهروندانمان از طرف داعش ادامه می دهیم.ما هیچ اظهار نظری درباره این تحقیقات نمی کنیم و نمی توانیم هویت این فرد را تایید کنیم.همانطور که رئیس جمهور بارها گفته است،هر چه زمان ببرد ما سرانجام عوامل قتل شهروندانمان را به دست عدالت خواهیم سپرد.ما در این رابطه با هم پیمانان بین المللی خود و از جمله دولت انگلیس برای کشاندن مجرمان به پای میز محاکمه تعامل خواهیم کرد. ما همچنین به تعامل خود با هم پیمانانمان برای تضعیف و شکست داعش ادامه خواهیم داد.
این سخنگو درباره اقدام داعش در منفجر کردن یک موزه در شهر موصل گفت:من نمی توانم این موضوع را تایید کنم اما اگر بخواهیم به طور گسترده صحبت کنیم بدیهی است که ما بارها نه تنها شاهد بی رحمی های داعش بوده ایم بلکه شاهد بی احترامی آنها به دیگر موارد بوده ایم.
ساکی درباره به گروگان گرفته شدن شماری ازمسیحیان سوریه به دست داعش گفت: ما در روزهای اخیر این اقدام داعش در به گروگان گرفتن مسیحیان در چند روستا در شمال شرق سوریه را به شدت محکوم کرده ایم.ما مطمئنا با هم پیمانان خود در رابطه با این اقدام بیرحمانه در تماس هستیم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید آیا شما با "عبدربه منصور هادی "رئیس جمهور یمن در تماس بوده اید؟گفت:از زمانی که در روز دوشنبه با شما صحبت کردم نه.من از هیچ تماسی از آن روز تاکنون اطلاع ندارم.
این سخنگو درباره حملات اخیر به اماکن مذهبی مسلمانان و مسیحیان در کرانه باختری رود اردن گفت:ما نگرانی خود را درباره حملات اخیر به اماکن مذهبی مسلمانان و مسیحیان و به ویژه آتش سوزی و غارت یک مسجد در روستای فلسطینی الجباعه در غرب بیت لحم در روز بیست و چهارم فوریه و امروز آتش سوزی و غارت کلیسای ارتدوکس یونانی در بیت المقدس(قدس اشغالی) اعلام می کنیم. ما این حملات را محکوم می کنیم.این اقدامات نفرت انگیز و تحریک کننده قابل پذیرش نیستند.
وی درباره وضع آزادی بیان در ترکیه گفت:ما بارها و از جمله در گزارش سالیانه خود نگرانی خود را درباره آزادی مطبوعات و آزادی تجمعات و دیگر مسائل درباره ترکیه اعلام کرده ایم.
ساکی درباره اوضاع اوکراین گفت:ناظران سازمان امنیت و همکاری اروپا کاهش موارد نقض آتش بس را در روزهای اخیر گزارش کرده اند اگر چه موارد نقض ادامه دارد.برای دومین روز متوالی هم شاهد تلفات در اوکراین نبودیم.اما هنوز موارد نقض آتش بس در برخی مناطق دیده می شود. بدیهی است که ما آنچه را روی می دهد زیر نظر داریم و اثرات و تبعات ناشی از آن را ارزیابی می کنیم. بدیهی است که گزینه های مختلفی را بررسی می کنیم که تحریم ها هم یکی از آنهاست.بحث های داغی در این باره در دولت در جریان است.