سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تفاوت لاک و آنلاک ؛

آیــــفون‌های قفل شده را باز کنید

لاک یا قفل بودن به معنای این است که یک تلفن‌همراه فقط با اپراتور مشخصی کار می‌کند.

به گزارش اورژانس IT باشگاه خبرنگاران ، بسیاری از اپراتورهای مخابراتی بزرگ دنیا همراه بسته‌های سیمکارت خود یک تلفن هوشمند را عرضه می‌کنند. این تلفن هوشمند می‌تواند متعلق به شرکت سامسونگ، اپل، اچ‌تی‌سی یا دیگر شرکت‌های بزرگ ساخت تلفن‌های هوشمند باشد. به تلفن‌هایی که همراه این سیمکارت‌ها عرضه می‌شود، به‌اصطلاح گوشی‌های Locked (قفل شده) گفته می‌شود، زیرا کاربر از آن گوشی فقط می‌تواند با‌‌ همان سیمکارت خریداری شده استفاده کند.

برای مثال شما بعد از خرید سیمکارت یک اپراتور روی آن یک آیفون با قیمت بسیار پایین دریافت می‌کنید و به‌صورت اقساط ماهانه مبلغی را به اپراتور بابت سرویس‌هایی که در اختیارتان قرار می‌دهد، پرداخت خواهید کرد. درحقیقت شما با اپراتور یک قرارداد بسته‌اید که تا مدت مشخصی مثلا دو سال فقط از همان اپراتور استفاده کنید، به‌این ترتیب هم یک تلفن‌هوشمند خواهید داشت و هم می‌توانید از سرویس‌های آن اپراتور که ممکن است سرویس‌هایی بر پایه مکالمه یا اینترنت باشد، استفاده کنید.

اگر بخواهیم مبلغ نهایی را که کاربر بعد از پایان قرارداد با اپراتور پرداخت کرده محاسبه کنیم، متوجه می‌شویم تقریبا‌‌ همان مبلغی است که کاربر تلفن‌های هوشمند آنلاک ابتدا و هنگام خرید، پرداخت کرده است. بنابراین در هزینه نهایی فرقی بین گوشی آنلاک (Unlock) و لاک نیست.

آیفون من لاک است یا آنلاک؟


در مورد آیفون نیز وضع به همین صورت است و بسیاری از اپراتورهای مخابراتی بزرگ دنیا، آیفون لاک را به‌عنوان یک پیشنهاد روی خدمات خود ارائه می‌کنند. اما چطور بفهمیم آیفون خریداری شده لاک است یا آنلاک؟ درصورتی که آیفون آنلاک باشد، می‌توانید از آن در هر جایی از دنیا و با هر سیمکارتی استفاده کنید.

ساده‌ترین راه برای اطلاع از لاک یا آنلاک بودن آیفون، قرار دادن یک سیمکارت روی گوشی است. اگر سیمکارت خود را روی آیفون قرار دادید و آیفون نام اپراتور شما را نمایش داد به این معنی است که شما یک تلفن آنلاک در اختیار دارید. اما اگر پیغام خطا دریافت کردید، یعنی آیفون شما لاک است.

اگر به این روش علاقه‌مند نیستید، سایت‌های زیادی برای فهمیدن این موضوع ایجاد شده است. یکی از این وبسایت‌ها IMEI.info است که با دریافت کد IMEI آیفونتان، به شما اطلاع می‌دهد تلفن همراهی که در اختیار دارید آنلاک است یا لاک. برای فهمیدن IMEI می‌توانید آن را از روی جعبه گوشی مشاهده کرده یا با استفاده از کد ستاره مربع ۰۶ مربع (#۰۶#*) از آن مطلع شوید. سپس با ورود به سایت IMEI.info این کد را وارد سایت کرده تا اطلاعات کاملی از گوشی خود مشاهده کنید.

شیوه آنلاک کردن آیفون


اگر آیفون شما لاک بود چگونه می‌توان آن را آنلاک کرد؟ در سال‌های اخیر با هزینه‌ای پایین در سراسر دنیا آیفون لاک را به‌صورت آنلاک به فروش می‌رساندند، اما اکنون این کار فقط توسط اپراتورهایی که گوشی را لاک کرده‌اند، انجام می‌شود. در واقع شما با پرداخت ما به التفاوت مبلغ آیفون لاک و آنلاک به اپراتور لاک‌کننده، گوشی خود را آنلاک می‌کنید. سایت‌های زیادی در این زمینه ایجاد شده‌اند که با دریافت IMEI آیفون شما و ارتباط با اپراتور و پرداخت مبلغ مذکور، آیفون‌های لاک را آنلاک می‌کنند.

فراموش نکنید وقتی می‌خواهید از سیمکارت‌‌های اپراتورهای ایران استفاده کنید باید تلفن‌هوشمند قفل شده خود را آنلاک کنید. بنابراین پیشنهاد کلیک به شما این است که اگر می‌خواهید آیفونی را بخرید، از‌‌ همان ابتدا نسخه آنلاک آن را تهیه کنید و سراغ نسخه‌های لاک نروید، زیرا نه‌تنها مبلغ کمتری در ‌‌نهایت پرداخت نمی‌کنید بلکه ممکن است نسبت به فردی که نسخه آنلاک این گوشی را خریده، هزینه بیشتری را پرداخت کرده و از بعضی از قابلیت‌ها نظیر به‌روزرسانی دستگاه و... محروم شوید.

برگرفته از نشریه کلیک

انتهای پیام/
برچسب ها: آیفون ، لاک ، آنلاک ، قفل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.