"عباسعلی ابونوری" در گفتگو با خبرنگار
احزاب و تشکلهای باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه هنوز شاخصهای اقتصاد مقاومتی به درستی شناسایی و تبیین نشده است، گفت: به رغم اینکه رئیس جمهور مسئول مستقیم تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور است، هنوز مشخص نیست چه کسی مسئول گزارش دهی درباره این است که بگوید مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی تا کجا پیش رفته و چه اقداماتی مورد نیاز است.
وی با بیان اینکه ما زمانی به اقتصاد مقاومتی روی آوردیم که با تحریمها مواجه شدیم، اظهارداشت: اقتصاد مقاومتی با اقتصاد کوپنی و ریاضتی متفاوت است، لذا باید شاخصهای آن را تعریف کرد. یعنی پیش از آنکه به دنبال افزایش صادرات، کارایی و بهرهوری به عنوان شاخص اقتصادی باشیم در زمینه هدف اصلی اقتصاد مقاومتی یعنی تولید، به ویژه تولید کالاهای استراتژیک تلاش کنیم و به خودکفایی برسیم.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد تهران مرکزی افزود: خودکفایی به این معنا نیست که منابع طبیعی خود را بفروشیم و محصولات صنعتی را از دیگر کشورها وارد کنیم.
ابونوری با بیان اینکه به جای فروش نفت، باید کشاورزی را محور اقتصاد قرار دهیم، عنوان کرد: به جای خارج کردن ارز از کشور برای واردات، به شیوه تهاتری، تولیدات خود را صادر و تولیدات کشورهای دیگر را وارد کنیم به این ترتیب میتوانیم وابستگی به نفت و کالاهای نفتی را کاهش دهیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: زمانی که بتوانیم شیرهای نفت خود را با اطمینان خاطر از تامین نیازهای کشور ببندیم و تولید را جایگزین فروش نفت کنیم، میتوانیم بگوییم اقتصاد مقاومتی به طور کامل تحقق یافته است.
انتهای پیام/