سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سیدافقهی در اردوی جامعه اسلامی دانشجویان:

امروز وجهه آمریکا در منطقه خراب و ایران به قدرت منطقه‌ای تبدیل شده است/تشیع انگلیسی انحراف و جنایاتش از داعش خطرناک‌تر است

یک کارشناس مسائل خاور میانه گفت: اسلام افراطی عبدالعزیز ماشین فتوا علیه شیعیان را به راه انداخته است و داعش نیز از دل آن‌ها بیرون می‌اید. تشیع انگلیسی انحراف و جنایاتش از داعش خطرناک‌تر است.

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های باشگاه خبرنگاران، سیدهادی سیدافقهی کارشناس مسائل خاورمیانه در نوزدهمین اردوی آموزشی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان که در مشهد در حال برگزاری است با اشاره به برگزاری کنگره تکفیر که در قم از برگزار کنندگان این کنگره تشکر و گفت: در این کنگره برای اولین بار دو نفر از مراجع در کنار هم به موضوع تکفیر و گروه‌های تروریستی پرداختند.

سیدافقهی تصریح کرد: امروز داعش در منطقه‌های سنی‌نشین فاجعه می‌آفریند و امریکا با هم‌پیمانانش در منطقه به دنبال ایجاد رعب و وحشت هستند.

وی با بیان این که دکترین آمریکا رسیدن به نقشه خاورمیانه بزرگ است، گفت: برای رسیدن به تحقق نقشه خاورمیانه بزرگ آمریکا باید چهار هدف را مورد بررسی قرار دهد.

کارشناس مسائل خاورمیانه افزود: امنیت و اقتدار رژیم صهیونیستی، تسلط بر منابع انرژی و نفتی منطقه، اشراف آمریکا بر تنگراه‌های آبی، کنترل، تغییر مدیریت و نابودی ایران از جمله دکترین‌های آمریکا برای رسیدن به نقشه خاورمیانه بزرگ است.

وی در ادامه با اشاره به بستر‌های امریکا برای تحقق خاورمیانه جدید به تشریح چند نکته در این زمینه پرداخت و اظهارداشت: تشدید اختلافات مذهبی، جنگ بین شیعه و سنی، تشدید اختلافات قومی و نژادی، تشدید اختلافات فرقه‌ای، تشدید تحریکات اختلافات زمینی و اختلافات تاریخی درون کشوری و برون مرزی از جمله مؤلفه‌های بسترسازی آمریکا برای رسیدن به خاورمیانه بزرگ است.

کارشناس مسائل خاورمیانه اضافه کرد: این ابزارها در امتداد یکدیگر بودند و اگر مولفه اول جوابگوی اهدافشان نباشد سراغ گزینه بعدی خواهند رفت.

سیدافقهی با بیان این که آن اهداف و ابزارها نیازمند سازوکارهایی سیاسی نیز هست، اظهار داشت: برای رسیدن به طرح خاورمیانه بزرگ، آمریکا نیازمند سازوکارهای سیاسی است رژیم صهیونیستی، ترکیه، عربستان، اردن، یمن، بحرین، امارات، قطر و عمان در این منظومه سیاسی برای رسیدن به اهداف آمریکا کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند.

کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان این که آمریکا در بحرین دارای نیروی گسترده هوایی و در قطر دارای نیروی زمینی، در امارات پایگاه "الظفره" نیروی هوایی در کویت بزرگ‌ترین پایگاه نیروی زمینی و در عربستان سه پایگاه هوایی را اسکان داده، اظهارداشت: ‌سه پایگاه عمده امنیتی در منطقه  با حضور 1500 کارشناس با بزرگ‌ترین سفارت آمریکا در بغداد تأسیس شده که بعد از خروج نیروهای امریکایی از عراق هم‌اکنون این 1500 کارشناس حضور و منطقه را کنترل می‌کنند.

سیدافقهی با بیان اینکه باید مقابل زیاده‌خواهی‌های آمریکا ایستاد، تأکید کرد: برای تضعیف و ایستادگی مقابل دشمن می‌بایست برآورد کنیم که دشمن‌مان از چه امکاناتی برای تحولات منطقه استفاده کرده و با کسب اطلاع از پایگاه‌های نظامی آن به دشمن آسیب زد.

وی بیان داشت: ما باید نسبت به این گونه ابزارها خود را از نظر صنعتی و نظامی آماده و ارتش و سپاه کشورمان هشیاری کامل را به خرج دهند.

کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان این که آمادگی نظامی بهترین ابزار برای ضربه زدن به آمریکاست، گفت: برای مثال مانوری که یک ماه پیش برگزار شد، توانست ایران را از اقتدار منطقه‌ای به بین‌المللی ارتقا دهد.

سیدافقهی ادامه داد: ‌این گونه نیست که نسبت به ابزارهای امریکا بی‌خیال باشیم و نگران حمله آنان به کشورمان نباشیم چرا که امروز وجهه آمریکا در منطقه خراب شده و ایران توانسته به قدرت منطقه‌ای تبدیل شود.

وی با بیان که مولفه بعدی که آمریکا برای رسیدن به طرح خاورمیانه بزرگ که برگزیده بسیار خطرناک‌تر از مولفه‌های دیگر می‌باشد، گفت: منظومه دینی فرهنگی و رسانه‌ای گام بعدی دشمنان اسلام هستند، چرا که برای پوشش انبوه نظامی و یا قتل عام کشورهای آمریکا و رژیم صهیونیستی‌، امریکا نیازمند رسانه‌ای کردن اسلام‌هراسی و ایران‌هراسی در منطقه را دارد.

کارشناس مسائل خاورمیانه ادامه داد: اسلام افراطی عبدالعزیز ماشین فتوا علیه شیعیان را به راه انداخته است و داعش نیز از دل آن‌ها بیرون می‌اید. تشیع انگلیسی انحراف و جنایاتش از داعش خطرناک‌تر است.

سیدافقهی با بیان این که در کنار راه انداختن جریان‌های فکری، انحرافی مولفه غول‌های رسانه‌ای را در منطقه برای ایجاد رعب و وحشت به راه انداخته‌اند، اظهار داشت: آمریکا با استفاده از این رسانه‌ها می‌خواهد جنگ و عملیات روانی به راه انداخته، چرا که شاهدیم از 350 شبکه ماهواره‌ای 60 شبکه ماهواره‌ای دینی و وهابی برای تخریب اسلام تأسیس شده است.

وی ادامه داد: در شبکه‌هایی همچون العربیه، داعش را گروه تروریسیتی نمی‌نامند بلکه از حزب الله به عنوان تروریست نام می‌برند. امروز نقشه امریکا در منطقه تنها اسلام‌هراسی و ایران‌هراسی است.

کارشناس مسائل خاورمیانه اضافه کرد: ایران هم به همین دلیلی برای مبارزه با رژیم صهیونیستی به دنبال بمب اتم می‌باشد که تعادل و توازن ایجاد شود.

وی با بیان این که پیش بینی رهبر معظم انقلاب در رابطه با دشمنی غرب کاملاً درست بوده است، اظهار داشت: داعش امروز هلال جبهه مقاومت را مورد هدف قرار داده و هر اتفاقی که در منطقه می‌افتد تنها به دنبال ضربه زدن به این هلال می‌باشد.

سیدافقهی با اشاره به آناتومی داعش اظهار داشت: توحش داعش از جمله این آناتومی می‌باشد داعش سازمانی خبیث و وحشی که تابحال نمونه‌ای در گروهک‌های تروریستی نداشته‌ است. تفکر این گروه چنان افراطی شده است که صدای وهابیون عربستان را نیز درآورده است.
 
کارشناس مسائل منطقه ضمن بیان مهندسی ضد تمدن گروهک تروریستی داعش تصریح کرد: نمود این مهندسی ضد تمدن در عرصه جنگ نرم حمله به دفتر مجله شارلی ابدو بود که داعش آن را انجام داد و به عنوان نماد خلافت اسلامی در جهان از آن یاد کرد.  
 
سیدافقهی علت نگارش نامه مهم مقام معظم رهبری خطاب به جوانان اروپا و آمریکا را نشأت گرفته از اقدام گروهک داعش در حمله به دفتر مجله شارلی ابدو دانست و گفت: نوشتن این نامه به سبب آن بود که داعش با این اقدامات توانست یک اسلام هراسی در جهان ایجاد کند و رهبر معظم انقلاب با این اقدام زیرکانه، عملا دعوت به اسلام نکردند بلکه فرمودند اسلام را از منابع خودش مطالعه کنید حتی متواضعانه تأکید کردند برای شناخت اسلام حرف من را نیز قبول نکنید، بلکه به منابع اصلی اسلام مراجعه کنید.  
 
وی با بیان اینکه آنچه تحت عنوان داعش در جهان می‌بینیم تنها ویترین داعش است، اظهارداشت: تعداد داعشی‌ها در حال افزایش است و بعد از اتفاقات موصل به 70 هزار نفر رسیده است هرم حکومتی داعش در هر استان شامل یک والی عام و دو بازوی فقهی است که احکام مورد نیاز این والیان را صادر می‌کنند.
 
کارشناس مسائل منطقه اضافه کرد: بدنه اصلی داعش عراقی هستند و شاخصه‌ مهم داعش در حملات و جنگ‌هایش جنگ نقطه‌ای است زمانی که حزب‌الله و سردار سلیمانی وارد عراق شدند به شکل جنگ پارتیزانی علیه داعش وارد میدان شدند.
 
سیدافقهی ضمن بیان اینکه جنگ نقطه‌ای نیاز به مراقبت فضایی دارد تصریح کرد: این مراقبت فضایی به وسیله آمریکا برای داعش انجام می‌شود.  
 
وی ادامه داد: زمانی که آمریکا اعلام کرد یک ائتلاف ضد داعش در منطقه تشکیل داده است عده‌ای در داخل کشور گمان کردند آمریکا واقعا قصد مقابله با داعش را دارد اما رهبر معظم انقلاب به شدت با پیوستن به این ائتلاف مخالفت کرده و این درحالی بود که ورود به ائتلاف آمریکا علیه داعش تنها یک فریب بود.  
 
کارشناس مسائل منطقه با تأکید بر اینکه یک نور الهی نیاز است تا پیچیدگی خباثت آمریکا را خارج کند تصریح کرد: یکی از بازرترین شاخصه‌های داعش این است که این گروهک هم دوگم است و هم دگرستیز این گروهک ادعا می‌کند وقتی من تو را کافر خواندم پس حکم تفکیر را نیز علیه تو باید اجرا کنم.  
 
سیدافقهی با بیان اینکه عملکرد داعش عملکرد اسلام صهیونیستی آمریکایی است ادامه داد: هیچ گروه از مسلمانان جز وهابی‌ها از این گروهک حمایت نمی‌کنند.
 
وی درخصوص اینکه داعش با اصل مردم سالاری مخالف است گفت: این گروهک که هرکس را که موافق  با انتخابات و مردم سالاری باشد مرتد می‌داند.  
 
کارشناس مسائل منطقه در مورد نظر داعش درخصوص جنگ با اسرائیل اظهار داشت: وقتی از این گروهک در این خصوص سوال شد پاسخ دادند ما در قرآن آیه وقاتلوا اسرائیل نداریم که نیاز به جنگ با اسرائیل را صراحتا برای ما بیان کرده باشد آیا در قرآن نیامده اگر به خانه، سرزمین، مال و ناموس شما تجاوز شد از خود دفاع کنید آیا در قرآن آیه فی سبیل بیان کننده این نیست که اجازه ندهید کافران بر شما مسلط شوند.  
 
سیدافقهی با بیان برخی از نظریات وهابیون گفت: وهابی معتقد است تمام سرق اسلامی گمراه است و فقط ما بر حقیم و ازطرف دیگر بحث با گمراهان و مشرکان نیز حرام است و ما به همین دلیل حاضر به بحث با دیگران نمی‌باشیم.  
 
وی در بخش دیگری از این سخنرانی به دلایل حمله داعش به عراق و سوریه اشاره کرد و گفت: شکست دکترین آمریکا و رژیم صهیونیستی پیروزی‌های امنیتی در ایران، پیشروی ارتش سوریه، پیروزی انتخاباتی در عراق و خلاء های سیاسی در این کشور از دلایل حمله داعش به عراق و سوریه بود.  
 
کارشناس مسائل منطقه با بیان اینکه یکی از مهمترین اشتباهات المالکی بحث با اهل تسنن بود گفت: این اتفاق سبب شد عربستان، قطر و امارات با بقایای حزب بعث از این خلاء ایجاد شده به وسیله داعش استفاده کنند.
 
سیدافقهی یادآور شد: در حقیقت آنچه مدنظر گروهک تروریستی داعش برای تصرفات جهانی است تجلی شعار خاورمیانه بزرگ توسط رژیم صهیونیستی است.  
 
وی در مورد پراکندگی جغرافیایی داعش در سوریه و عراق گفت: سه استان نفت‌خیز در شمال عراق و از آن طرف در سوریه و نزدیکی‌های حلب قسمت مهمی از پراکندگی گروهک تروریستی داعش است در ابتدا قرار بود این گروهک تروریستی از موصل بغداد را تصرف کند و سپس به سمت مناطق شیعه‌نشین حرکت کند و طبق ادعای خود تمام عتبات عالیات را که نماد شرکت با خاک یکسان کند.  
 
کارشناس مسائل منطقه در ادامه با اشاره به جنایات این گروهک تروریستی تصریح کرد: انها معتقدند زنان غیرمسلمان که توسط آنها اسیر می‌شوند غنایم اسلامی هستند که هم می‌توانند آن را بفروشند و هم به آنها تجاوز کنند این تفکر تفکر خروجی دولت البغدادی است.
 
سیدافقهی اضافه کرد: آنها در اقدامی وحشیانه در اعتراض به توهین به ساحت مقدس رسول اکرم به دفتر مجله شارلی ابدو حمله کرده‌اند 12 کاریکاتوریست را کشتند وبا این عمل قبح جسارت به حضرت رسول اکرم را ریختند این اقدام شنیع آنها مورد منزوی شدن اسلام در جهان اسلام شد.  
 
وی ادامه داد: این گروهک تروریستی در اقدامی دیگر 2200 دانشجوی هوایی افسری عراق را در یک شب تیرباران کردند زن‌های اسیر عراقی را به سعودی‌های شهوت‌ران فروختندو این اقدام را به نام خلافت اسلامی به دنیا معرفی کردند.  
 
کارشناس مسائل منطقه اضافه کرد: اولین کسانی که در منطقه به این گروهک تروریستی برای تصرفاتش تبریک گفتند مجاهدین خلق و اردوغان بودند شیخ فتنه قرذاوی بلافاصله پس از اعلام فتوی آیت‌الله سیستانی مبنی بر جهاد همگانی فتوا داد که این اقدام آیت‌الله سیستانی تشدید جنگ میان شیعه و سنی بود.  
 
سیدافقهی در ادامه گریزی هم به اتاق جنگ داعش زد و گفت‌: این اتاق جنگ شامل بقایای حفظ بعث، افسران فراری ارتش سابق، ارتش اسلامی عراق و... می‌باشند.
 
وی با بیان اینکه ادعای به حاشیه بردن اهل تسنن در حکومتداری عراق یک فریب استراتژیک است گفت: در حال حاضر کشورهایی که با داعش مبارزه می‌کنند شامل ایران در بخشی از صحرای سینا، مصر، تونس، روسیه عراق و لبنان است.  
 
کارشناس مسائل منطقه در پایان به عنوان راه‌های مقابله با داعش عنوان کرد: در سطح بین‌المللی ائتلاف آمریکا که البته زیر سقف سازمان ملل نیست و ایران نیز تأکید کرده است تا این ائتلاف تحت لوای سازمان ملل درنیاید به آن ملحق نخواهد شد قسمتی از راه مقابله با داعش جنگ نرم با این گروهک تروریستی به شیوه برقراری همایش‌هایی مانند آنچه در قم و الازهر برگزار شد و در سطح داخلی نیز ورود مردم در عراق و سوریه که انصافا سبب شد داعش در حال ورود به قهقرا باشد از جمله اصلی‌ترین راه‌های مبارزاتی با این گروهک تروریستی است که تا بحال به وقوع پیوسته است.  

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.