مرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: خوشبختانه تعداد قابل توجهی از میوهها و سبزیها به علت آنتی اکسیدان قوی، رنگین هستند و از بسیاری از بیماریهایی مثل قلبی، عروقی، انواع سرطانها پیشگیری و درمان میکند.
وی ادامه داد: بنابرین اگر در تغذیه خود تقسیم بندی از سالادها و انواع مواد غذایی رنگی مثل فلفل دلمههای به رنگ قرمز، سبز، نارنجی و سبز تیره را استفاده کنند، بدن ما از نظر تامین آنتی اکسیدان مجهز میشود و در نتیجه باعث پیشگیری از بیماریهای نام برده خواهد شد.
صفوی بیان کرد: رنگهای زرد و نارنجی به دلیل ویتامینA میتواند از بیماریهای ضد عفونت پیشگیری کند و یا سایر رنگها به دلیل ویتامین C خیلی غنی میتواند از بیماریهای بیان شده پیشگیری کنند.
وی در پایان توصیه کرد: افراد باید سالادهای رنگی استفاده کنند ولی نه رنگ مصنوعی بلکه رنگهای طبیعی که دارای ویتامینC و توانایی جذب آهن، جلوگیری از کم خونی فقر آهن را انجام میدهد.
انتهای پیام/