خاماچی ادامه داد:این امامزاده با پنج واسطه به حضرت امام موسى بن جعفر (ع) منتهى می شود و مورد توجه خاص مردم تبریز و حومه شهر تبریز است.
وی گفت :بنای کنونی امام زاده سید جمال در مساحتی در حدود 835 متر مربع قرار دارد و از سنگ آجر آهن و گچ و چوب ساخته شده است و شامل صحن ها-گنبدخانه-حسینیه و مهمتر از همه مسجد حاجت است .و نمای بیرونی این مکان مقدس از آجر و سنگ مر مر می باشدو دو گلدسته در نمای جنوبی وجود دارد که بر بلندای هر دو از این گلدسته ها پرچم سبز رنگی نصب شده است.
بهروز خاماچی افزود:در محوطه ی داخلی این زیارتگاه تابلوی بزرگی است که مکتوبه ای از آیت الله حاج شیخ هدایت الله غروی تبریزی در مورد تکریم و احترام و تایید نسب نامه ی امام زاده سید جمال نوشته شده است.این امامزاده سالانه و در ایام متبرکه ی محرم و ماه رمضان دارای چندین هزار زوار می باشد.
وی گفت:پس از وقوع زلزله آخری در دارالسلطنه ی تبریز که از آن موقع تا کنون 100 سال می گذرد از ان مسجد حاجت و مناره و سرداب اثری باقی نمانده است و در اثر زلزله خراب شده اند.
این پژوهشگرعنوان کرد:امامزاده سید جمال دارای اولاد و نوادگانی در شروان بوده که بعضی از آنها نظیر سید احمد حسینی حسنی موسوی باب الابوابی نلقب به "بدر الدین"ومشهور به "لاله ای"سرسلسله سادات لاله در ردیف عرفا و علما بوده اند.
وی از شروان کوچ کرد و در تبریز ساکن شد.