سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ماده‌ای خطرناکتر از جوش‌شیرین در نان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران از وجود گزارش‌هایی مبنی بر استفاده از «جوهر قند» توسط برخی نانوایی‌ها خبر داد و گفت: این ماده از جوش شیرین خطرناکتر است.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، آرش رشیدیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از وجود گزارش‌هایی مبنی بر استفاده از «جوهر قند» توسط برخی نانوایی‌ها خبر داد.
 
وی گفت: گزارش‌هایی به دست ما رسیده که برخی نانواها برای تخمیر خمیر از ماده شیمیایی جوهر قند استفاده می‌کنند.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه این موضوع در دست بررسی است و نمونه برداری از نان‌ها آغاز شده است افزود: جوهر قند در صنایع قند به کار می‌رود و ما پیش از این نگران استفاده از آن در صنعت قند نیز بودیم.
 
به گفته رشیدیان جوهر قند ساختار قلیایی داشته و مجوز مصرف خوراکی ندارد.
 
وی تاکید کرد: این ماده سبب باقیماندن گوگرد در بدن انسان می‌شود.
انتهای پیام/زض
منبع:مشرق
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.