سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران:

احتمال تب مالت در محصولات لبنی غیر پاستوریزه وجود دارد

دکتر رشیدیان گفت: تب مالت بیماری عفونی قابل انتقال بین انسان و دام است عامل اصلی انتقال، مصرف محصولات لبنی غیر پاستوره است.

دکتر آرش رشیدیان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آلودگی دام عامل انتقال میکروب تب مالت به محصولات دام و در نهایت انتقال در محصولات غیر پاستوریزه است که البته با جوشاندن شیر عامل انتقال از بین خواهد رفت. البته از دیگر راههای انتقال تب مالت به انسان تماس مستقیم با دام آلوده است.

وی ادامه داد: از عمده‌ترین علائم تب مالت تب مزمن و طولانی مدت است که با درد عضلانی همراه است بنابراین اگر فردی مبتلا به تب طولانی مدت شود و با گرفتن شرح حال از وی معلوم شود که با دام آلوده و یا محصولات لبنی غیر پاستوریزه ارتباط داشته پزشک مشکوک به تب مالت می‌شود که البته با انجام آزمایش خون، می‌توان به تشخیص قطعی رسید.

دکتر رشیدیان گفت: درمان آنتی بیوتیک طولانی مدت که البته بدون مشکل نخواهد بود تنها راه درمان تب مالت است.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.