سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز؛

تولید۱۱هزارتن گوشت قرمز توسط عشایر آذربایجان شرقی

مدیر کل امور عشایری آذربایجان شرقی گفت: عشایر استان بیش از یازده هزار تن گوشت قرمز سالانه آذربایجان شرقی را تولید می کنند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، به نقل از وابط عمومی عشایر استان آل هاشم اظهار داشت: عشایر آذربایجان شرقی بواسطه پرورش یک و نیم میلیون دام سبک و سنگین استان، سالانه بیش از یازده هزار تن گوشت قرمز، ۲۴ هزار تن شیر و یک هزار و ۶۰۰ تن پشم تولید و به بازار مصرف عرضه می کنند.

وی با بیان اینکه جمعیت قابل توجهی از این عشایر در مناطق ارسباران سکونت دارند، افزود: هرچند عشایر تنها دو درصد جمعیت اذربایجان شرقی را تشکیل می دهند اما با تلاش بی وقفه خود برای خودکفایی و عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در تحقق اقتصاد مقاومتی بیش از ۲۰ درصد پروتئین و گوشت مورد نیاز استان را تأمین می کنند.

مدیر کل امور عشایری آذربایجان شرقی تأمین نیازها و تقویت امورات زیربنایی جامعه عشایری را نیازمند همکاری و همراهی بین بخشی کلیه ادارات دانست و ابراز امیدواری کرد با تعامل اعضای شورای عشایری و برگزاری جلسات مستمر گامی در جهت حل مشکلات این قشر برداشته شود.

وی در ادامه تولید بیش از ۳۵ درصد صنایع دستی آذربایجان شرقی را مخصوص عشایر اعلام و تصریح کرد: ورنی به عنوان صنعت دستی منحصر به فرد جامعه عشایری از جمله این تولیدات است که در صورت حمایت های لازم و بازاریابی مناسب به یکی از کالاهای مهم صادراتی غیر نفتی استان تبدیل خواهد شد.

آل هاشم همچنین از برنامه ریزی لازم برای پایاب سد ارسباران، سد مغار و چول قشلاقی برای توسعه فعالیت های کشاورزی عشایر ساکن در این منطقه خبر داد و افزود: طرح دوقلوزایی گوسفندان، راه اندازی انرژی های خورشیدی در آلاچیق ها، نصب حمام خورشیدی، طرح بسته بندی علوفه، جوجه کشی پرتابل، پشم چینی، توسعه امکانات زیربنایی و ارتباطی از اولویت های اداره کل امور عشایر استان هستند.

انتهای پیام/ش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.