سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

تولید ماهی دراستان کرمانشاه تاپایان سال به بیش از 18 هزارتن می رسد

ماهی دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است و اکثر مواد مغذی مفید و ضروری برای انسان را به تنهایی داراست.

پوریا کارشناس شیلات  در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه  گفت : ماهی و آبزیان با وجود آن که از دسته مواد غذایی حیوانی هستند اما نوع چربی موجود در آنها مشابه مواد گیاهی است و اسیدهای چرب اشباع نشده به نام امگا 3 در آبزیان وجود دارد که اثرات بسیار مهمی‌در سلامت انسان به عهده دارند و در پیشگیری از بسیاری بیماریها و کنترل و کمک به بهبود اختلالات و عوارض مختلف نقش مهم و سازنده‌ای به عهده دارد.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه درگفتگو با خبرنگارما گفت :هم اکنون 15هزارو 500 تن تولید ماهیان سردآبی و گرمابی داریم که این ازمقدار 11 هزارو 500 تن ماهیان سردآبی و 4 هزارتن ماهیان گرمابی است و درتلاشیم تا پایان سال تولیدات ماهی استان را به 18هزارو 100تن برسد.

به گفته شهبازی استان کرمانشاه بافعالیت پنج مزرعه فعال خاویاری ، رتبه سوم درتولید ماهیان خاویاری کشور را دارد و اکنون 2000 نفر درآبزی پروری فعالیت دارند.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه به خبرنگارما گفت :سرانه مصرف ماهی دراستان کرمانشاه 7ونیم کیلوگرم است که دربرنامه ریزیهای شیلات درتلاشیم این مقدار بالاتر ازسرانه کشوری یعنی 9 کیلو گرم برسد.


انتهای پیام/ش

برچسب ها: کرمانشاه ، تولید ، ماهی ، سال ، تن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.