محمد کاظم شفیعی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: عفونتها و مسمومیتهای غذایی درصد بالایی از مردم جهان را گرفتار کرده است و هزینههای مختلفی را به صورت مستقیم و غیر مستقیم به مردم و دولتها تحمیل میکند.
وی با اشاره به اینکه عواقب عفونتهای غذایی به خود عفونت خلاصه نمیشود، تصریح کرد: عفونتهای ناشی از غذا به ویژه در کودکان، نوجوانان، زنان باردار و سالمندان مشکلات بیشتری را موجب میشود.
شفیعی تاکید کرد: بر اساس تحقیقات عفونتهای غذایی عوارض مختلفی به دنبال داشته و با بیماریهای قلبی و عروقی در ارتباط بسیار نزدیکی است.
وی یادآور شد: عفونتهای ناشی از غذا بر روی دستگاه تنفسی نیز ممکن است عوارض منفی برجای بگذارد.
شفیعی خاطرنشان کرد: اثرات ناشی از عفونتهای غذایی هم در بلند مدت و هم در کوتاه مدت بر روی بافتهای مختلف بدن به ویژه سیستم قلبی و عروقی نمایان میشود که متاسفانه در بسیاری از موارد، اثرات عفونتها بر روی قلب و عروق و سایر اندامها به ویژه کلیهها و سیستم تنفسی چندان قابل تشخیص نیست.
انتهای پیام/