سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عفونت‌های غذایی با بیماری‌های قلبی و عروقی در ارتباط نزدیک است

بر اساس تحقیقات عفونت‌های غذایی عوارض مختلفی به دنبال داشته و با بیماری‌های قلبی و عروقی در ارتباط بسیار نزدیکی است.

محمد کاظم شفیعی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: عفونت‌ها و مسمومیت‌های غذایی درصد بالایی از مردم جهان را گرفتار کرده است و هزینه‌های مختلفی را به صورت مستقیم و غیر مستقیم به مردم و دولت‌ها تحمیل می‌کند.

وی با اشاره به اینکه عواقب عفونت‌های غذایی به خود عفونت خلاصه نمی‌شود، تصریح کرد: عفونت‌های ناشی از غذا به ویژه در کودکان، نوجوانان، زنان باردار و سالمندان مشکلات بیشتری را موجب می‌شود.

شفیعی تاکید کرد: بر اساس تحقیقات عفونت‌های غذایی عوارض مختلفی به دنبال داشته و با بیماری‌های قلبی و عروقی در ارتباط بسیار نزدیکی است.

وی یادآور شد: عفونت‌های ناشی از غذا بر روی دستگاه تنفسی نیز ممکن است عوارض منفی برجای بگذارد.

شفیعی خاطرنشان کرد: اثرات ناشی از عفونت‌های غذایی هم در بلند مدت و هم در کوتاه مدت بر روی بافت‌های مختلف بدن به ویژه سیستم قلبی و عروقی نمایان می‌شود که متاسفانه در بسیاری از موارد، اثرات عفونت‌ها بر روی قلب و عروق و سایر اندام‌ها به ویژه کلیه‌ها و سیستم تنفسی چندان قابل تشخیص نیست.




انتهای پیام/

برچسب ها: عفونت ، قلب ، غذا ، عروق
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.