به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان دانشگاه هاروارد در یک تحقیق منحصر بفرد بر روی بیش از 100 نفر داوطلب دریافتهاند مصرف فرنی در وعده صبحانه و یا خوراکیهای بر پایه غلات میتواند تا 9 درصد خطر ابتلا به انواع بیماریهای قلبی را در افراد کاهش دهد.
گفتنی است این مطالعه که به مدت 14 سال بر روی دوطلبان صورت گرفته نشان داده است مصرف روزانه 28 گرم غلات سبوسدار در هر روز با 5 درصد کاهش مرگ و میر در افراد همراه بوده است.
کارشناسان غلات و حبوبات را شامل نان گندم یا نان چاودار، برنج قهوهای، ماکارانی، انواع غلات و حبوبات میدانند.
انتهای پیام/