سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سانسور نقش موساد در حمله پاریس

شبکه خبری آی‌بی‌تایمز گزارشی از دخالت نیروهای موساد در حمله به دفتر یک نشریه طنز در پاریس منتشر کرد، اما پس از مدتی آن را «نامناسب» خوانده و از خروجی حذف کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، به نقل از شبکه خبری آی‌بی‌تایمز خبرداد؛ روز پنجشنبه خبری را درباره نقش نیروهای اطلاعاتی اسرائیل در حمله روز چهارشنبه به دفتر مجله شارلی‌ابدو در پاریس منتشر و سپس آن را از روی خروجی خود حذف کرد.
 
بر اساس گزارش پایگاه خبری آلگماینر، سردبیر این پایگاه خبری روز پنجشنبه با عذرخواهی از انتشار این مطلب آن را "کاملاً نادرست" دانست.
 
پایگاه خبری "کانسپیرسی کلاب" با این حال، اصل مطلب پایگاه خبری آی‌بی‌تایمز که از خروجی این سایت حذف شد را منتشر کرده است. بر اساس گزارش این پایگاه، در میان تئوری‌هایی که به دنبال یافتن مظنونان حادثه روز چهارشنبه هستند انگشت اتهام به سمت سازمان‌های اطلاعاتی اسرائیل و موساد گرفته می‌شود.
 
این گزارش در ادامه به رأی نمایندگان پارلمان فرانسه برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین و همچنین رأی پلریس ضد اسرائیل در صحن سازمان ملل اشاره کرده و می‌نویسد اسرائیل بر همین اساس دل خوشی از فرانسه ندارد.
 
در اوایل دسامبر سال ۲۰۱۴ هنگامی که مجلس عوام فرانسه با ۳۳۹ رأی مثبت در برابر ۱۵۱ رأی منفی از دولت خواست که کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد، اسرائیل آشکارا از این موضوع نارحت بود. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیوینستی این رأی را «اشتباه محض» خواند.
 
اسرائیل حتی قبل از رأی فرانسه به طرفداری از فلسطین درباره تبعات آشکار این اقدام هشدار داده بود. نتانیاهو در آن زمان درباره این اقدام فرانسه گفت: «آیا آنها در زمانی که سر مردم و از جمله سر یک شهروند فرانسه بریده می‌شود کاری بهتر از این ندارند که انجام بدهند به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط فرانسه اشتباه محض خواهد بود.»
 
در ادامه مقاله حذف شده آی‌بی‌تایمز تأسف اسرائیل از رأی مثبت فرانسه به قطعنامه‌ای در طرفداری از فلسطین مورد اشاره قرار گرفته است. این قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل خواستار عقب‌نشینی ارتش اسرائیل به مرزهای ۱۹۶۷ تا سال ۲۰۱۷ شده بود.
 
آی‌بی‌تایمز به شواهد بیشتری از احتمال دخالت اسرائیل در حادثه روز چهارشنبه نکرده است. با این حال رویدادهای دیگری که پس از خبر این پایگاه رخ دادند هم این تئوری را به واقعیت نزدیک می‌کنند.
 
به عنوان مثال، شب گذشته گزارش شد "فرانسوا اولاند" رئیس جمهوری فرانسه تمایلی به حضور "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی در راه‌پیمایی روز یکشنبه سران کشورها در پاریس برای اعلام همبستگی با قربانیان حملات روزهای گذشته در این شهر نداشته است.
 
نتانیاهو در ابتدا خواست پاریس را پذیرفت و نگرانی‌های امنیتی را به عنوان دلیل خود برای عدم حضور در این راهپیمایی بیان کرد. اما وقتی متوجه شد، "نفتالی بنت" وزیر اقتصاد و «آویگدور لیبرمن»‌ وزیر خارجه اسرائیل هم قصد دارند در این راهپیمایی شرکت کنند، نظر او تغییر کرد.
 
زمانی که برای فرانسوا اولاند مسجل شد نخست وزیر اسرائیل می‌خواهد در این راهپیمایی حضور یابد، به نتانیاهو تلفن کرد تا شخصا او را دعوت کند. در واقع، زمانی که دفتر نتانیاهو به کاخ الیزه اعلام کرد، او در این مراسم شرکت می‌کند، پاریس پاسخ داد که اگر او حضور یابد، آنها از محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان نیز برای حضور در این راهپیمایی دعوت به عمل می‌آورند.
 
رسانه‌های فرانسه روز چهارشنبه گزارش دادند چند فرد مسلح با حمله به دفتر نشریه طنز شارلی‌ابدو ۱۲ نفر را به قتل رساندند. چندین حادثه تیراندازی و گروگان‌گیری در روزهای بعد رخ داد.
 
حادثه مرموز دیگر این است که "هلریک فردو" افسری که مأمور تحقیق درباره حمله به دفتر این نشریه بود روز یکشنبه در دفتر کارش خودکشی کرد.
انتهای پیام/ض
منبع:فارس

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.