سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نوشیدن مایعات در حین غذا بدترین عامل ابتلا به بیماری

یکی از علل عمده بسیاری از ناراحتی‌های گوارشی، مصرف چای همراه با غذا و بلافاصله بعد از آن است.

محمدرضا وفا متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از علل عمده بسیاری از ناراحتی‌های گوارشی مصرف چای همراه با غذا و بلافاصله بعد از آن است.
مصرف مایعات همراه با غذا باعث ناراحتی گوارشی، چاقی و ناراحتی کبدی می‌شود.

وی افزود:‌ بهترین نوشیدنی آب است و انسان باید روزانه از ‌آب کافی برای بدن استفاده کند تا اگر  کوچکترین خشکی مخاط دهان به وجود آمد سریعا با مصرف آب و یا نوشیدنی‌های دیگر برطرف گردد.

وی در ادامه افزود: ‌اگر نوشیدن آب در حین غذا خوردن یک جرعه باشد، هیچ مشکلی به وجود نمی‌آید اما اگر مقادیر زیادی آب مصرف کند، می‌تواند مشکلاتی همچون سوء هاضمه و بیماری گوارشی ایجاد می‌کند.



انتهای پیام/

برچسب ها: مایعات ، گوارش ، کبد ، چای
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.