سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رشت؛

افزایش 11 درصدی گوشت سفید و قرمز در شهرستان فومن استان گیلان

مدیر جهاد کشاورزی فومن گفت:تولید گوشت قرمز و سفید در 9 ماهه اول سالجاری 11 درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت؛ محمدرضا ابراهیم زاده گفت:در 6 ماهه اول سالجاری بیش از 2 هزار و  860تن گوشت قرمز و 9 هزار و 150تن گوشت سفید در این شهرستان تولید شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11 درصد افزایش داشته است.

وی افزود:شهرستان فومن700 واحد دامپروری کوچک با 7هزار و 500 دامپرور و 48 واحد مرغداری صنعتی دارد.

انتهای پیام/ش


برچسب ها: افزایش ، گوشت ، گیلان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.