سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چطور نمک را در خانه نگهداری کنیم

اگر می‌خواهید نمک مصرفی‌تان خواص خود را مثل ید از دست ندهد خواندن این خبر را از دست ندهید.

دکتر زهرا عبداللهی مدیر دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص نمک تصفیه شده گفت: نمک تصفیه شده نمکی است که در آن ناخالصی‌های نامحلول مانند فلزات سنگین و هم چنین ناخالصی‌های محلول مانند آهک، شن و ماسه طی فرآیندی در کارخانه حذف می‌شوند مردم باید توجه کنند که نمک خوراکی باید از نوع یددار تصفیه شده باشد چرا که نمک‌های تصفیه شده یددار به دلیل خلوص بالا میزان ید را بهتر و به مدت بیشتری نگه می‌دارند. 

وی ادامه داد: نگهداری و ذخیره کردن نمک‌ یددار به مدت طولانی موجب از دست رفتن بخشی از ید آن می‌شود برای حفظ ید در نمک باید نمک را دور از نور، رطوبت و در ظروف در بسته پلاسیتکی، چوبی، سفالی و یا شیشه‌های رنگی و تیره نگهداری کنید و جهت اضافه کردن آن به غذا در زمان طبخ، باید نمک را در انتهای پخت اضافه کنید تا ید آن حفظ شود. 

عبداللهی خاطر نشان کرد: نمک‌های تصفیه نشده به علت داشتن ناخالصی در افرادی که سابقه بیماری‌های گوارشی، کلیوی و کبدی دارد و حتی افراد عادی ممنوع است. 


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.