سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اخبار ویژ روزنامه های شنبه؛

دروغ‌های تازه مردی که راحت دروغ می‌گوید!/ مجوز روحانی برای اشتغال 23 بازنشسته دیگر در دولت

اسرائیل: اعتماد به نفس و ابتکار عمل حزب‌الله نگران کننده است،دستور 50 میلیاردی دولت برای اکسپوی 2015 ،جریمه پس از توهین به قرآن،هکرهایی از ایران، چین و روسیه نیز است.هدیه آمریکایی ها به عراق! و ...از جمله خبر وسیژه برخی روزنامه های شنبه هستند که اینجا مخوانید.


*کیهان


دروغ‌های تازه مردی که راحت دروغ می‌گوید!

یکی از دامن‌زدگان به دروغ بزرگ تقلب در انتخابات سال 88 به تخطئه دروغ‌گویی پرداخت.

سید محمد خاتمی در ملاقاتی که با جمعی از دانشجویان توصیف شده می‌گوید: ما همه مزایای جمهوری اعم از آزادی، آزادی بیان و تجمعات و تعیین کننده بودن رأی و حق حاکمیت بر سرنوشت را می‌خواهیم و علاوه بر آن اخلاق و عدالت را که روح اسلام است می‌خواهیم.

ما این جمهوری اسلامی را می‌خواهیم. جمهوری که هم مردم آزاد باشند و هم اخلاق بر آن حاکم باشد نه آنکه بداخلاقانه‌ترین رفتارها و گفتارها به نام گفتمان انقلابی و اسلامی بر جامعه تحمیل شود. چقدر دروغ گفته می‌شود؟ و دروغ‌گویان مصونیت دارند. وی با اشاره به دوره استالین که می‌گفتند دروغ را باید چنان بزرگ گفت که قابل باور باشد یادآوری کرد: دروغ را ممکن است در وهله اول باور کنند اما دروغ خیلی زود معلوم و برملا می‌شود و اعتماد افراد جامعه آسیب می‌بینند.

رئیس بنیاد باران گفت: بد است که در یک جامعه اسلامی بداخلاقی حاکم باشد به ویژه اگر کم‌کم بداخلاقی نهادینه شود.

رئیس شورای مرکزی مجمع روحانیون همچنین ادعا کرد: کسانی گرایش خاص و سلیقه‌های خود را به عنوان نظام مطرح و سعی می‌کنند همه را دفع کنند جفا می‌کنند. این ما هستیم که مدافع نظام هستیم؛ ما مدافع ارزش‌های نظام و مدافع حرکت در چارچوب قانون اساسی هستیم و باید با آن طرف هم گفت‌وگو کنیم و به این نتیجه برسیم که امنیت کشور را با ایجاد فضای امنیتی نمی‌توان تأمین کرد.

خاتمی همچنین شعار اعتدال روحانی را یک روش ذیل گفتمان اصلاحات معرفی کرد.

او درباره تاریخچه گفتمان اصلاحات می‌گوید: همین گفتمان اصلاحات است که مشروطیت را پیروز کرد اما به علل گوناگون دیکتاتوری رضاخان از آن بیرون آمد. بعد از شهریور 20 همین گفتمان بود که به صورت ملی شدن صنعت نفت یک حکومت مردمی را ایجاد کرد که باز به خاطر اشتباهات خودمان و توطئه خارجی، با کودتای 28 مرداد ملت ما با مشکل مواجه شد اما مردم عقب ننشستند و انقلاب اسلامی شد. روح انقلاب اسلامی، اصلاح‌خواهی و اصلاح‌طلبی است و مگر انقلاب اسلامی با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز نشد و مگر مردم به جمهوری اسلامی رأی ندادند؟

وقاحت تخطئه روش‌های استالینی در دروغ‌گویی‌های بزرگ در حالی است که افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی با سرکردگی کسانی چون خاتمی دروغ بزرگ تقلب را در انتخابات سال 88- به کمک رسانه‌های انگلیسی و آمریکایی- رواج دادند و سپس براساس همین دروغ به تهییج عمومی برای آشوبگری خیابانی پرداختند. اما هنگامی که پروژه مشترک افراطیون و بیگانگان به هزیمت فضاحت‌آلود انجامید خاتمی چندین بار در جلسات خصوصی اصلاح‌طلبان ضمن سرزنش موسوی و کروبی تصریح کرد «من از اول هم قائل به تقلب نبودم». همین حرف را کسانی چون تاج‌زاده نیز تکرار کردند مبنی بر اینکه 11 میلیون رأي تقلب امکان ندارد. با این وجود خاتمی صداقت و شجاعت نداشته که همین سخن را در میان افکار عمومی اعلام کند چه اینکه می‌داند چنین اعترافی به مثابه امضای اتهام خیانت سران فتنه به ملت و نظام جمهوری اسلامی است و پذیرفتن مسئولیت خون‌های ریخته شده است.

به اعتبار همین خیانت شبکه فتنه‌گران بود که اوباش آشوبگر در خیابان علیه جمهوی اسلامی و ولایت فقیه و دیگر ارکان قانون اساسی فحاشی کردند و گفتند انتخابات بهانه بوده و «اصل نظام نشانه است». بنابراین لاف خاتمی مبنی بر اینکه «ما مدافع نظام و ارزشهای آن و قانون اساسی هستیم»، فراموشکار تصور کردن مردم است که پس از مشاهده حرمت‌شکنی بی‌سابقه عاشورای 88، حماسه بی‌نظیر نهم دی ماه را خلق کردند و ضمن آن با صدای بلند شعار دادند «لعن علی عدوک یا حسین- خاتمی و کروبی و میرحسین».

اما درباره فراز آخر سخنان خاتمی باید یادآور شد شکست نهضت مشروطیت حاصل همکاری شبه روشنفکران خائن داخلی با رژیم انگلیس در پوشش شعار جمهوری خواهی بود و از دل آن رضاخان مستبد روی کار آمد اما خاتمی به عمد نامی از انگلیس نمی‌برد؛ همچنان که وی در اشاره به کودتای 28 مرداد 32 باز هم نامی از  عوامل اصلی آن (آمریکا و انگلیس) نمی‌برد. بدین‌ترتیب خاتمی با سوابق خیانت به نظام و مردم باید توضیح دهد چرا عاملان کودتای سوم اسفند 1299 و 28 مرداد 1332، مکرراً و با صراحت از مدعیان اصلاح‌طلبی نام برده و حمایت کردند و این چه اصلاحاتی است که مورد ترجیح و حمایت آمریکا و انگلیس است.

داعش مسئولیت حمله به برنامه شریعتمداری را به عهده گرفت

خاطرات دانشجویی برخی اعضای تشکل‌ها را که ورق بزنیم؛ مراعات نظیر چماق، حمله، برهم زدن نشست، بیرون انداختن دانشجویان، حمله به رئیس‌جمهور، آتش زدن عکس بالاترین مقام اجرایی کشور و موارد زیاد دیگری را به خاطر خواهیم آورد.

سایت خبرنامه دانشجویان نوشت: حواشی و گفت‌ و شنودهای مربوط به سخنرانی حسین شریعتمداری هنوز ادامه دارد. در هر رسانه‌ای که به این مسئله پرداخته می‌شود، نظرات متعدد مخاطبان پیرامون حضور شریعتمداری و فحاشی اعضای انجمن تهران به وی به اشتراک گذاشته می‌شود. موافقان و مخالفان شریعتمداری اما، هیچ کدام حمله و هتاکی‌های اعضای انجمن تهران را نمی‌توانند تایید کنند مگر معدودی که یا خودشان در جلسه فحاشی کردند و یا از حامیان آنها هستند.

خبرنامه دانشجویان می‌افزاید: تصاویر هوچی‌گری و حمله بی‌دلیل به یک سخنران و تحمل شریعتمداری توسط اعضای انجمن تهران، کامنت‌های تامل‌برانگیز مخاطبان را در پی داشت. در یکی از سایت‌های اصلاح‌طلب پیامی با این محتوا به اشتراک گذاشته شده است؛ «کاش رئیس‌جمهور از شریعتمداری یاد بگیرد»، یکی دیگر به بیانی طنز نوشته است: «داعش مسئولیت حمله به شریعتمداری را به عهده گرفت» و...

افراد شعاردهنده در حالی به راحتی وارد سالن برنامه بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و سخنرانی مدیر مسئول کیهان شدند و آن را برهم زدند، که حتی در روز 16 آذر به خبرنگاران نیز رحم نکردند و با حرکاتی زشت آنها را به بیرون از سالن پرتاب کردند. سالنی که در آن مصطفی معین و علی مطهری هرچه می‌خواستند گفتند و هیچ کس به آنها حمله‌ور نشد.

در ادامه گزارش خبرنامه دانشجویان آمده است: رفتارهای این‌چنینی بی‌سابقه نیستند. خاطرات دانشجویی اعضای تشکل‌های مسلمان را که ورق بزنیم؛ مراعات نظیر چماق، حمله، برهم زدن نشست، بیرون انداختن دانشجویان، حمله به رئیس‌جمهور، آتش زدن عکس بالاترین مقام اجرایی کشور، شکستن شیشه‌های دانشگاه و قس علی‌هذا را زیاد به خاطر می‌آوریم. «چماق اصلاحات» برای دیروز و امروز نیست. بعد از 18 تیر 78، 17 سال است که «آشوب» کلیدواژه تحرکات جریان مشخص و معین در وزارت علوم است. همان حلقه‌ای که 18 تیر را رقم زدند، امروز در وزارت علوم هستند و بسیاری از ناظران مشابهت‌های اتفاقات اخیر را با مدل برهم زدن برنامه‌ها در دوران اصلاحات از این منظر می‌نگرند.

«خبرنامه دانشجویان ایران» با اشاره به سابقه «چماق اصلاحات» طی 17 ساله بعد از 18 تیر 78 به نقل از مسعود فروغی درباره «آشوب» و چیزهایی که به چشم خود دیده نوشت: «قدیم‌ترها برای آشوب درست کردن می‌رفتند در مناطق خاصی از شهر، سراغ برخی چهره‌های خاص تا از آنها بخواهند در ازای پول یا هر چیز دیگری وظیفه خطیر داد و فریاد زدن و نعره کشیدن را برعهده بگیرند! حالا اما در روزگاری که هزاران چشم از لنز دوربین عکاس‌ها در حال نگاه کردن به صحنه سیاست و جامعه است همان فرمول بریز خراب‌کن برنامه‌شون‌رو اجرا می‌شود ولی با یک تفاوت بزرگ: اگر قبلا مردان سبیل کلفت با کت و شلوارهای یکدست و موهای فرفری نعره می‌کشیدند این روزها خانم‌ها و آقایانی در برخی دانشگاه‌ها هستند که لباس‌های شیک و به روزی هم می‌پوشند. یادم هست برای آغاز به کار انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان به این دانشگاه رفته بودم، آن روز برای همراهی سخنران اصلی برنامه فکر می‌کردم حداکثر مخالفین سیاسی- فرهنگی روح حاکم بر اصالت اصلی انجمن‌های اسلامی می‌آیند و با سوال‌های چالشی برای سخنران هیجان برنامه را زیاد می‌کنند... اما از بدو ورود به سالن به یکباره 50 شاید هم 60 نفر دختر و پسر با تیپ‌های خاص! جوری فحش و ناسزا می‌گفتند که تا چند دقیقه یادم رفت اینجا دانشگاه است! یا سال 87 در سلسله جلسات نقد عملکرد مدیریت طولانی رئیس دانشگاه آزاد یک تیم قوی و حرفه‌ای از کارمندان دانشگاه آزاد شرکت می‌کردند و ... یاد و خاطره شعبان بی‌مخ‌ها گرامی باد!».

در پایان این مطلب آمده است: پرتاب «کفش» به سوی سخنرانی که «فتنه» را فاش می‌کرد و یا حمله و توهین به دانشجویانی که دروغ «تقلب» را قبول نمی‌کردند یک داستان بلند است... در روزگار «اندروید» و «دنیای دیجیتال» وقتی آدم با پدیده «نعره برای بهم زدن برنامه» مواجه می‌شود بیش از پیش به این واقعیت پی می‌برد که «پیشرفت‌ ظاهری زندگی مدرن هیچ- و تاکید می‌شود هیچ- ربطی به بالا رفتن سطح شعور و معرفت آدم‌ها ندارد» پشت کردن به سخنرانی که در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در حال فاش کردن راز «فتنه‌گران» بود باز هم تکرار خواهد شد چون جماعتی فقط بلدند «آروغ روشنفکری» بزنند و از مدنیت «غربی شدن» ظاهر و باطن را یاد گرفتند همچنان زیر پرچم انجمن «اسلامی» برای روح «ماکیاول» سینه می‌زنند...

دولت برای صرفه‌جویی پروازهای اختصاصی را ممنوع کند

دولت برای صرفه‌جویی، مسافرت هیئت‌های دولت با هواپیماهای اختصاصی را ممنوع کند.

روزنامه رسالت در تحلیلی ضمن ارزیابی لایحه بودجه 94 نوشت: بودجه 384 هزار میلیارد تومانی سال 94 کل کشور علی‌الظاهر در زمان مقرر از سوی دولت با بیست‌ و چند تبصره تدوین و برای تصویب به مجلس تسلیم شده است. آنچه مشخص است و نیازی به انتظار تا دو سال دیگر نیست تا گزارش تفریغ آن را شاهد باشیم آن است که در شرایط تحریم چنین بودجه‌ای و ضوابط اجرایی آن، تناسبی با حال و روز مالیه عمومی کشور ندارد دولت در مجلس اعلام کرد بودجه 94 را بدون کسری بسته است. ادعایی که با واقعیت‌‌های موجود پذیرفتنی نیست.

علی‌ایحال این دومین بودجه از چهارمین بودجه در مسئولیت دولت آقای روحانی است که به مجلس تقدیم می‌شود و در حوزه اجرا اگر مهم‌ترین شاخص بودجه‌بندی و بودجه‌ریزی را در شرایط تحریم که اقتصاددانان از آن با وصف سفت کردن کمربندها یاد می‌کنند، نداشته باشد، موجودی حساب ذخیره ارزی و صندوق توسعه ملی هم نمی‌تواند چاله چوله‌های آن‌را پر کند.

این روزنامه درباره یکی از مصادیق لزوم صرفه‌جویی می‌نویسد: هیئت‌وزیران در جلسه 1393/8/21 به پیشنهاد وزارت نفت تصویب کرد، مسافرت وزیر نفت به کشور امارات متحده عربی در تاریخ 1393/8/27 (به مدت یک روز) با استفاده از هواپیمای اختصاصی مجاز است، ممکن است مخاطبین با خود بگویند حالا یک وزیری یک روزه رفته دوبی و برگشته. این چه ایرادی دارد؟ پاسخ چنین است، وقتی وزیر محترم نفت با هر تعداد همراه می‌تواند به سادگی همانند دیگر مسافرین، چندین ایرلاینی که از تهران به دوبی همه روزه پرواز می‌کنند بلیت فرست کلاس بگیرد یا در قسمت VIP هواپیما اگر تحمل همنشینی با مسافران عادی را ندارد بنشیند و به دوبی یا هر کجا که می‌خواهد مسافرت کند، استفاده از هواپیمای اختصاصی چه لزومی دارد؟

نویسنده ادامه می‌دهد: از تاریخ 92/5/12 که دولت یازدهم مستقر شده تا امروز که آذر 93 به آخر رسیده 27 مصوبه برای استفاده از هواپیمای اختصاصی برای 27 نفر از وزرای محترم دولت یازدهم از سوی هیئت وزیران صادر شده است.

تا پایان دوره 4 ساله این تعداد به چه میزان خواهد رسید، الله‌اعلم؟ حداقل هزینه برخاستن و نشستن یک هواپیمای اختصاصی و سوخت و هزینه خدمه آن چقدر است؟ آیا هواپیمای اختصاصی کوچکتر از BAE با کمتر از 70 مسافر داریم؟ یعنی رفت و برگشت با 70 صندلی خالی، هزینه بهای یک صندلی برای رفتن و برگشتن از دوبی 2/5 میلیون تومان است، نیست؟ اگر این تعداد صندلی خالی و هزینه‌های آن را در عدد 27 مصوبه فوق ضرب کنیم به ارقام کلانی می‌رسیم که به رقم ریالی سبد کالایی که بین مردم توزیع شد و یا به رقم 30 درصد افزایش قیمت نان، دهن‌کجی خواهد کرد و مردم را نگران می‌کند.

*خراسان

مجوز روحانی برای اشتغال 23 بازنشسته دیگر در دولت

بر اساس پیشنهاد وزیران عضو کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک که طی روزهای اخیر با استناد به ۴۱ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت توسط حجت الاسلام روحانی رییس جمهور کشورمان مورد تایید قرار گرفته، مقرر شده است اشتغال به کار 23 نفر افراد بازنشسته در وزارتخانه های آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، کشور، صنعت، معدن و تجارت، اقتصاد، علوم، نفت و نیرو با رعایت قوانین و مقررات مربوط مجاز است.

دستور 50 میلیاردی دولت برای اکسپوی 2015

بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به تعدادی از اعضای کابینه، مقرر شده است با توجه به اهمیت حضور موثر کشورمان و به استناد ماده ۵۵ قانون محاسبات عمومی کشور، مبلغ 50 میلیارد ریال از محل اعتبارات جزء 1 ردیف ۵۱۰۰۰۰ قانون بودجه سال ۱۳۹۳ کل کشور تحت عنوان "هزینه های پیش بینی نشده"، بابت تأمین هزینه های حضور و برپایی غرفه در نمایشگاه اکسپوی 2015 میلان ایتالیا اختصاص یابد.

*ایران

بازتاب گسترده نتایج نظرسنجی درباره عملکرد روحانی


نتایج نظرسنجی یک مؤسسه مستقر در امریکا درباره میزان رضایت مردم ایران از عملکرد حسن روحانی بازتاب گسترده رسانه‌ای داشته است. مطابق نظرسنجی آی‌پُز در خصوص ارزیابی مردم نسبت به عملکرد رئیس جمهوری از زمان تصدی این سمت، در میان ۹۶ درصد از پاسخگویان که نظرمشخصی ابراز داشته‌اند، ۵۹ درصد از نحوه اداره کشور توسط آقای روحانی اظهار رضایت کرده، ۲۸درصد از عملکرد رئیس جمهوری ناراضی هستند و13درصد هم عملکرد او را در اداره کشور متوسط می‌دانند. این نظرسنجی طی روزهای 24 تا 28 آبان سال 93 و به‌صورت تلفنی و بین مناطق شهری و روستایی سراسر کشورانجام شده است. طبق تحلیل مؤسسه‌ آی‌پز، یافته‌های نظرسنجی را می‌توان با اطمینان 95 درصد و در فاصله اطمینان 4 درصد به کل افراد بالای 18 سال ساکن ایران تعمیم داد. این مؤسسه در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 92 هم توانسته بود پیش افتادن تدریجی روحانی از سایر رقبا را نشان بدهد.

اعتراف وزیر احمدی‌نژاد درباره خرابی‌های دولت گذشته

«پرویز کاظمی» وزیر رفاه دولت اول محمود احمدی‌نژاد اعتراف کرد تصمیم گیری‌های غلط دولت قبلی، اصلاحات اقتصادی را برای دولت جدید دشوار کرده است.وی با بیان اینکه «دولت وارث گرفتاری‌هایی‌است که بخشی از آن خارج از اختیارات و قدرت دولت است» به نامه نیوز گفت: تصمیم‌گیری‌های غلطی که طی چند سال اخیر گرفته شد، باعث شده تا نتوان تغییرات و اصلاحات را بخوبی انجام داد. وی ادامه داد: نیرو‌های بی‌کفایتی که طی سال‌های گذشته به سیستم اداری تزریق شده را نمی‌توان براحتی از سیستم خارج کرد؛ بنابراین کار بسیار دشوار است

آزادی عماد بهاور

«عماد بهاور» پس از گذراندن پنج سال حبس از زندان آزاد شد. به گزارش ایلنا، عماد بهاور با رأی شعبه ۵۳ دادگاه تجدیدنظر استان تهران مبنی بر تبرئه از اتهام اجتماع و تبانی و در نتیجه تقلیل حکم محکومیتش از زندان آزاد شد.

شگفتی خبرنگار ایتالیایی از سبک زندگی ایرانیان

یک خبرنگار ایتالیایی پس از اقامت یک ماهه خود در ایران از مراکز جدید خرید در کشورمان ابراز شگفتی کرد. به گزارش تسنیم به نقل از سی‌ان‌ان «توماس کریستوفولتی» خبرنگار – عکاس ایتالیایی سال گذشته برای دیدار با دوستان هم صنف خود به ایران سفر کرد و از بازارهای تازه ساخته شده در ایران آلبومی تصویری تهیه کرده است. توماس در این خصوص به سی‌ان‌ان گفت: من فکر نمی‌کردم چنین فروشگاه‌ها و مراکز خرید مدرنی را در ایران ببینم. شگفت زده شدم. فروشگاه‌هایی که مملو از کالاهای برند‌های مختلف است. خرید کردن از این فروشگاه‌ها با وسواس فراوان تبدیل به سنتی در میان جوانان شهرنشین و مدرن ایرانی شده است.وی ادامه داد: من می‌خواهم با طرحم نظر مردم دنیا را نسبت به ایران تغییر دهم، زندگی در ایران مثل هر جای دیگر دنیا در جریان است و آنها تفاوتی با دیگر کشورها ندارند. بنابراین گزارش، وی به توصیه دوستان گرافیستش در ایران به عنوان یک توریست ساده وارد ایران می‌شود نه به عنوان خبرنگار.

پشت پرده تأخیر در بازگشایی سفارت انگلیس

خبرگزاری خانه ملت در گزارشی به موضوع بازگشایی سفارت انگلستان در ایران و پشت پرده تأخیر در این مهم پرداخته است. در بخشی از این گزارش آمده است: فیلیپ هاموند، وزیر خارجه انگلیس در اوایل آذرماه سال‌جاری اعلام کرد که تلاش‌ها برای بازگشایی سفارت این کشور در تهران به دلیل موافقت نکردن دولت ایران با ورود تجهیزات رایانه‌ای مورد نیاز سفارت، با مانع روبه‌رو شده است. وی به نمایندگان مجلس عوام گفت: مشکلات فنی‌ای وجود دارد که به سادگی قابل حل نیست.ما نیاز داریم که مقدار قابل توجهی تجهیزات وارد ایران کنیم، بخش زیادی از تجهیزات عملیاتی سفارت در جریان وقایع نوامبر ۲۰۱۱ (تجمع و ورود عده‌ای به سفارت انگلیس در تهران) از بین رفت. اگر قرار باشد آنجا شروع به کار کنیم، نیاز داریم تجهیزاتمان را به شیوه‌ای امن و مورد اطمینان به آنجا منتقل کنیم. در این رابطه عباسعلی منصوری رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و انگلیس گفته است: انتقال تجهیزات مربوط به سفارت‌ها باید بر اساس کنوانسیون وین باشد و کشورها نمی‌توانند هرگونه وسیله و دستگاهی را به کشور دیگری وارد کنند و قطعاً انگلستان برای ایران هیچ تفاوتی با دیگر کشورها ندارد.

*قدس


جریمه پس از توهین به قرآن

تابناک: «جولی فیلیپس»، زن 51 ساله انگلیسی بعد از پاره کردن یک جلد قرآن کریم در حین تماشای مسابقه فوتبال، طی حکم دادگاه به مدت سه سال از ورود به ورزشگاه ها محروم شد.

پاسخ به شایعه «واکس سیب»

پارس: در پی طرح شایعه استفاده از واکس شیمیایی برای ماندگاری بیشتر سیب، مدیر کل دفتر میوه‌های سردسیری وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: واکس مورد نظر به صورت طبیعی از خود میوه تولید می‌شود و هیچ ضرری برای انسان ندارد.

ضرغامی:  برنامه‌ انتخاباتی ندارم

تسنیم: رئیس سابق صداوسیما در مشهد در حاشیه همایش بسیج و رسانه گفت: هیچ برنامه خاصی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی ندارم.

تکذیب توصیه منتسب به آیت‌ا... بهجت

الف: مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیت‌ا... بهجت، در اطلاعیه‌ای خبر دستورالعمل منتسب به ایشان در قرآن شخصی‌شان را که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، تکذیب کرد.

 

ادعای نقش ایران در هک کردن سونی

تابناک: شبکه فاکس‌نیوز مدعی شد که در حمله اینترنتی به شرکت سونی، تنها کره شمالی مسؤول نبوده و مدارک حاکی از دست داشتن هکرهایی از ایران، چین و روسیه نیز است.

هدیه آمریکایی ها به عراق!

فارس: یک مقام بلندپایه امنیتی عراق گفت: در شرایطی که ارتش عراق نیاز مبرمی به سلاح و مهمات برای عملیاتهای خود علیه داعش دارد، آمریکا یک هزار گلوله ناکارآمد تانک به عراق تحویل داده است.

 برنده جایزه مقاله برتر سال

ایسنا: جایزه‌ مقاله برتر انجمن برق و انرژی (PES) مؤسسه IEEE به دکتر محمود فتوحی فیروزآباد، استاد مهندسی برق و رئیس دانشگاه صنعتی شریف و همکارانش اعطا شد. این جایزه یک بار در سال به یکی از مقالات چاپ شده در مجلات تحت پوشش PES تعلق می‌گیرد.

مذاکرات پنهانی آمریکا با داعش

فارس: روزنامه گاردین انگلیس از مذاکرات ناموفق مقامهای آمریکایی با گروه داعش برای نجات جان گروگان آمریکایی که اخیرا توسط داعش سر بریده شد، خبر داد.

هزینه تحصیل کودکان افغان

جهان: معاون مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور با بیان اینکه شیوه برخورد با اتباع بیگانه در مدارس همانند برخورد با ایرانی‌هاست، گفت: سالانه بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان در امر تحصیل و آموزش کودکان افغان هزینه می‌کنیم.

اجرای «ایست به احترام زندگی»

جهان: رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از اجرای طرح ایست به احترام زندگی(توقف پشت خط عابر پیاده) بعد از تعطیلات پایان ماه صفر خبر داد.

واکنش به حضور «جب بوش» در انتخابات

تابناک: رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد که «جب بوش» این حق را دارد که در انتخابات ریاست جمهوری 2016 شرکت کند، البته به وضوح، من اختلاف نظرهایی با جب و برادرش در مسایل سیاسی دارم.

خلیفه   به خبرنگار آلمانی اجازه داد

العالم: سرکرده گروه تروریستی داعش به یک خبرنگار آلمانی اجازه داد در مناطق حضور عناصر این گروه تروریستی فعالیت خبری کند. سرکرده داعش در مجوزش به عناصر خود دستور داده است از این خبرنگار آلمانی و تیم همراهش مراقبت کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
مجید
۲۳:۰۵ ۳۰ تير ۱۳۹۶
خدا به داد مردم برسه
خدا کنه کابینه خوبی ارائه بشه
ناشناس
۱۵:۴۸ ۰۹ فروردين ۱۳۹۵
بنظرم بیش از 50 درصد کشور با دروغ می چرخد ما به وزارت خانه های مانند وزارت مبارزه با فساد و دروغ نیاز داریم الان به کسی که در اداره و بازار دروغ می گوید و رشوه می گیرد و یا ربا می دهد گفته شود تو که نماز می خوانی یا خرج امام حسین می دهی چرا اینکار را می کنی می گوید این دو را با هم قاطی نکن نماز سرجایش و بقیه کار ها هم سرجایش