به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شانا، قائممقام وزیر نیرو اظهار کرد: همزمان با احداث ظرفیتهای جدید نیروگاهی در کشور، تبدیل ١٦ هزار مگاوات نیروگاه گازی به سیکل ترکیبی نیز در دستورکار قرار گرفته است.
ستار محمودی افزود: ایجاد ١٠٠٠ مگاوات ظرفیت نیروگاهی از انرژیهای تجدیدپذیر و کاهش تلفات و مدیریت مصرف، بازار گستردهای را برای صنعت برق کشور و به طور مشخص شرکتهای بخش خصوصی فراهم کرده است.
وی با بیان این که صنعت برق جزو پایههای اصلی پیشرفت و توسعهیافتگی کشور است گفت: توسعه صنعت برق ایران می تواند در خروج از شرایط رکود نقش آفرین بوده و تاثیر گذار باشد.
محمودی با اشاره به توانمندیهای ایجاد شده در صنعت برق کشور، گفت: در حوزه توزیع نیرو به خودکفایی کامل رسیدهایم و در حوزههای تولید و انتقال نیز بهترتیب به ٨٠ و ٩٠ درصد خودکفایی رسیدهایم که اینها حاصل تلاش و سرمایهگذاری جانی و مادی است.
وی با بیان این که سنگبنای اقتصاد مقاومتی، صنعت برق است، تصریح کرد: این صنعت، عرصه کسبوکار، اشتغال، امنیت و حیات است.
محمودی با اشاره به محدودیت منابع مالی برای اجرای طرحهای نیروگاهی، گفت: بهدلیل کمبود منابع مالی روند احداث نیروگاههای جدید مطلوب نیست و باید با تامین منابع مالی جدید بویژه در بودجه سال آینده روند ساخت و تکمیل نیروگاهها را شتاب داد تا بتوانیم به هدفهای پیش بینی شده در صنعت برق دست یابیم.
قائممقام وزیر نیرو ادامه داد: توسعه صنعت برق کشور نیارمند تلاش بیشتر بخش خصوصی است و در این مسیر دولت نیز از بخش خصوصی توانمند کشور حمایت می کند.
وی افزود: صنعت برق و صنایع پشتیبان آن جزو صنایع پیشرو هستند و راههای رسیدن به هر پیشرفتی، چالشهای خاص خود را دارد اما می توان با همکاری و تعامل چالشهای موجود را برطرف کرد.
انتهای پیام/