سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مبتلایان به آلرژی آب میوه صنعتی مصرف نکنند

مبتلایان به آلرژی به دلیل افزودنی موجود در آبمیوه‌های صنعتی از مصرف این ماده خوراکی پرهیز کنند.

صبا عرشی، متخصص آسم و آلرژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افرادیکه به مواردی چون گرده درخت سیب حساسیت دارند از مصرف این میوه در فصل بهار خودداری کنند. 

وی افزود: مصرف غذاهای کارخانه‌ای که مواد افزودنی در آن وجود دارد نیز حساسیت افراد مبتلا به آلرژی را تشدید می‌کند و به این دلیل مصرف آن به مبتلایان به این بیماری توصیه نمی‌شود. 

این متخصص آسم و آلرژی با اشاره به دیگر ممنوعیت‌های غذایی مبتلایان به آلرژی عنوان کرد: آبمیوه‌های صنعتی نیز به دلیل وجود افزودنی به آن توسط مبتلایان به آلرژی مصرف نشود. 

عرشی ادامه داد: مصرف غذاها و میوه‌های طبیعی به خصوص لیموشیرین به افراد مبتلا به آلرژی توصیه می‌شود، علاوه بر لیموشیرین، مصرف میوه‌های دارای ویتامین ث به خصوص در آلرژی‌هایی که در اثر آلودگی هوا ایجاد می‌شود. به دلیل آنتی اکسیدان موجود در آن به بیماران مبتلا به این بیماری‌ها توصیه می‌شود. 



انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.