سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پرنده‌ انتحاری سلاح جدید طالبان

پلیس افغانستان اعلام کرد، یک پرنده را برفراز اتوبانی در این کشور شناسایی کرده که به آن جلیقه انفجاری، دوربین تجسس و ردیاب ماهواره‌ای متصل بوده و معتقد است که طالبان با استفاده از این پرنده ماموریت شناسایی انجام می‌داده و به دنبال آن بوده تا با استفاده از آن حمله انتحاری انجام دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، به نقل از خبرگزاری آسیا، پلیس افغانستان اعلام کرد که پرنده مذکور یک پرنده اسرار آمیز به رنگ سفید و قهوه‌ای بوده و جثه آن تقریبا به اندازه یک عقاب بود.

بنا به اعلام پلیس افغانستان، نیروهای پلیس در استان فریاب در شمال افغانستان، روز شنبه متوجه شدند که به بدن این پرنده آنتنی متصل بوده و آن را شناسایی کردند.

پس از آن نیروهای پلیس به علت مظنون شدن به این پرنده به آن شلیک کرده و آن را منفجر کردند و پس از این انفجار قطعات فلزی مشکوکی در هوا پراکنده شد.

مقامات افغانستان اظهار داشتند که به اعتقاد آن‌ها طالبان در حال انجام یک ماموریت شناسایی برای حمله با استفاده از این پرنده بوده و چنین پرنده‌ای بومی منطقه نبوده است.

/انتهای پیام

منبع: ایسنا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.