به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، مصرف روزانه دارچین زنجبیل و بابونه در فصل سرما توصیه می شود زیرا درمان طبیعی سرماخوردگی و
آنفلوآنزا می باشند و درد و التهاب را کاهش می دهند.
بررسی ها نشان می دهند خوراکی های خشک مانند غذاهای سرخ شده و کبابی مناسب این فصل نیست
و مصرف آن باعث تشدید خشکی بدن می شود و علایمی مانند اگزما، بی خوابی، افزایش شک و
وسواس به همراه دارد. با پرهیز از مصرف غذاهای خشک و
مصرف به اندازه شیرینی های طبیعی، می توان از عوارض خشکی بدن کاست.
گفتنی است،برای پیشگیری از سرماخوردگی و تب در کودکان با اضافه کردن دارچین و زنجبیل به ویژه در غذاهای کودکان از بروز تب و التهاب در آن ها پیشگیری کرد.
نتایج مطالعات نشان می دهند این ادویه های نام برده قادرند دمای بدن را بالا ببرند و در آرامش اعصاب و تسکین درد نیز بسیار موثر می باشند.
انتهای پیام/