سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با خوراکی‌های رنگی پوست خود را جوان کنید

فلفل دلمه‌ای رنگی و پیاز قرمز را جایگزین کنید چرا که هر اندازه که رنگدانه بیشتر باشد حاوی آنتی اکسیدان بیشتری خواهد بود.

دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص اینکه چگونه پوستی شاداب و سالم داشته باشیم، اظهار داشت: به طور کلی بهترین خوراکی‌ها که موثر در شادابی و سلامت پوست هستند، شامل خوراکی‌هایی است که دارای آنتی‌اکسیدان باشند.

گفتنی است که آووکادو منبع غنی از آنتی اکسیدان است و به دلیل نوع چربی که داراست در حفظ سلامت پوست نقش بسزایی را ایفا می‌کند.

این متخصص تغذیه در همین خصوص گفت: از آنجایی که ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است، علاوه بر اینکه ساختار سلولی پوست را به نوعی تغییر می‌دهد بلکه موجب شادابی پوست می‌شود.

فرح‌بخش به مصرف سبزیجات و به خصوص سبزیجات رنگی تاکید کرد و گفت: فلفل دلمه‌ای رنگی و یا پیاز قرمز را جایگزین کنید چرا که هر اندازه که رنگدانه بیشتر باشد حاوی آنتی اکسیدان بیشتری بوده و ضد سرطان و پیری پوست خواهد بود.

وی افزود: انگور قرمز به دلیل وجود رنگدانه‌های خاص موجود در پوست خود به مراتب از انگورهای سفید و سبز بهتر است.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.