به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، در حال حاضر میانگین عمر انسان ها زیر 100 سال است با این حال اغلب مردم میخواهند بدانند چگونه میتوان عمر طولانی تری داشت. بی شک خوراک سالم یک راه برای افزایش این مدت است.
محققان در این باره آزمایشی بر روی موش ها انجام دادند که طی آن دوو گروه از موش ها به مدت 4 هفته گوشت قرمز و گروهی دیگر گوشت سفید استفاده می کردند نتایج این آزمایش نشان داد گوشت قرمز حاوی اسیدهای چرب اشباع فراوانی است که وجود آنها یک عامل شناخته شده ی بیماریهای قلبی به شمار می رود.
همچنین مصرف زیاد گوشت قرمز میتواند منجر به مشکلات گوارشی شود. گروهی از پژوهشگران اروپایی پس از بررسی عادات غذایی 500 هزار نفر به این نتیجه رسیدند، افرادی که هر روز حداقل 2وعده ی 80 گرمی گوشت قرمز یا گوشت فرآوری شده مصرف می کنند، در مقایسه با افرادی که کمتر از یک بار در هفته گوشت قرمز می خورند، 30 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند.
در تحقیقاتی دیگر، پژوهشگران دانشگاه منچستر انگلستان در مطالعه ای که روی 25 هزار نفر انجام دادند به این نتیجه رسیدند که مصرف زیاد گوشت قرمز باعث افزایش خطر ابتلا به روماتیسم مفصلی می شود. سرطان غدد لنفاوی، سرطان کیسه ی صفرا ، سرطان پروستات و... هم از جمله بیماریهایی هستند که ارتباطی بین آنها و مصرف گوشت قرمز دیده شده است.
انتهای پیام/