سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نکات کلیدی برای گرفتن نمرات بهتر

اگر نمرات‌تان جزئی از دغدغه شما شده و علاقه‌مندید که حد متوسط آنها را بالا ببرید، نگاه دقیقی به این 10 نکته بیندازید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه فرهیختگان؛ دکتر رندال هانسن، به‌عنوان یک مدرس دانشگاه، بارها با این سوال مواجه شده که دانشجویان چطور می‌توانند نمرات بهتری کسب کنند. او چکیده سال‌ها تجربه خود را در قالب 10 نکته ارائه کرده است و این نکات جامع و عمومی بوده و می‌تواند برای همه دانشجویان در هر مقطعی چه در دانشکده‌ای کوچک یا دانشگاهی بزرگ، مفید باشد. بنابراین اگر نمرات‌تان جزئی از دغدغه شما شده و علاقه‌مندید که حد متوسط آنها را بالا ببرید، نگاه دقیقی به این 10 نکته بیندازید.


1- در تمام کلاس‌های خود شرکت کنید
ممکن است بگویید: «این که بدیهی است»، اما بسیاری از دانشجویان بنا به دلایلی از کلاس‌ها فرار می‌کنند. اگر نمرات خوبی می‌خواهید، دلایل زیر می‌توانند شما را برای حضور در کلاس متقاعد کنند:
جذب مطالب درسی در کلاس: حتی اگر استاد دقیقا از روی کتاب پیش می‌رود، نشستن سر کلاس و گوش داد به سخنرانی‌ها و مباحث به شما کمک خواهد کرد که مطالب را به خوبی جذب و درک کنید.
شناخته شدن حضور و مشارکت شما: یکی از فواید رفتن به دانشکده این است که رابطه مفیدی با استادان خود برقرار کنید و این اتفاق بدون حضور شما در کلاس‌ها نمی‌افتد. غالبا استادان دیدگاه‌های مشارکتی (یا امتیازی) دارند، پس با شرکت در کلاس، تلاش کنید که در مباحث نقش داشته باشید.
امتیاز غایب نبودن: بسیاری از استادان رویکردهای خاصی نسبت به حضور و غیاب دانشجویان دارند، بنابراین می‌توانید به سادگی با شرکت در کلاس تاثیر مستقیمی بر نمره خود داشته باشید.
فراموش نکنید که در ردیف‌های اول بنشینید، تجربه نشان داده است کسانی که در ردیف‌های اول می‌نشینند معمولا دانشجویان ممتازی هستند.

2- بر روش استاد خود احاطه پیدا کنید
هر استادی شخصیت و سیستم متفاوتی برای برگزاری کلاس‌هایش دارد، بنابراین منطقی به نظر می‌رسد که به محض آغاز ترم جدید، بفهمید که استاد چه می‌خواهد.

روش‌هایی برای احاطه یافتن به سبک استادان
انتظارات دوره آموزشی را دریابید. اکثر استادان طی یک هفته اول برگزاری کلاس‌ها، برنامه درسی خود را ارائه می‌دهند و این مسئولیت شماست که سررسیدها و تمام ملزومات دوره آموزشی را بفهمید.
شخصیت استاد را کشف کنید. به جای اینکه به استادتان تنها به دید کسی که در مقامی بالاتر در برابر شما ایستاده و به نوعی در سرنوشت شما دخیل است نگاه کنید، تلاش کنید که او را به‌عنوان یک شخصیت جدا بشناسید. در ساعات استراحت با او ملاقات کنید یا اینکه بعد از کلاس کمی با او وقت بگذرانید.
وقتی دچار کشمکشی شده‌اید، با استادان ارتباط برقرار کنید. به‌ویژه در دانشکده‌ها و دانشگاه‌های بزرگ‌تر، استاد نمی‌فهمد که چه‌وقت و چرا به مشکل برخورده‌اید. بنابراین اگر با دوره آموزشی یا آزمون‌ها مساله دارید، قرار ملاقاتی با استاد خود تنظیم کنید و از او کمک بخواهید.

3- منضبط شوید و منضبط بمانید
شاید شما از معدود خوش‌شانس‌هایی باشید که هرگز پیش از این به یک برنامه‌ریز احتیاج نداشته‌اید، اما دانشگاه یعنی عملکرد چندگانه و ممکن است به‌راحتی توسط تاریخ‌ها و ملاقات‌های گروهی و درخواست‌های دیگر با زمان محدودی که دارید، احاطه و غرق شوید. نکاتی که برای منضبط و سازمان یافته شدن پیشنهاد می‌شود عبارتند از:
از یک برنامه‌ریز یا سیستم سازماندهی دیگر استفاده کنید.
در جریان تاریخ‌ها یا تقویم‌های آموزشی قرار بگیرید. صرف داشتن یک سیستم برنامه‌ریزی کافی نیست، بلکه باید از آن استفاده کنید و عادت بهره‌مندی از آن را در خود ایجاد کنید.
برگه‌های تمرین‌ها، آزمون‌ها و کلاس‌های خود را در جای مشخصی قرار دهید. تکالیف و آزمون‌های گذشته را پشت ماشین یا کف خانه و خوابگاه رها نکنید. شما برای آزمون‌های آتی خود، ملاقات با استاد و مباحثه با او و محاسبه نمره کلاسی خود، به مطالعه این برگه‌ها احتیاج دارید.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.