سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روز خونین کربلا در آستانه محرم؛ بیش از ۸۰ کشته و زخمی در انفجارهای امروز عراق

کربلای معلا در آستانه ماه محرم، شاهد ۵ انفجار تروریستی بود که در نتیجه آن بیش از ۲۰ نفر شهید شدند. این حملات و انفجارهای بغداد پس از موفقیت‌های اخیر ارتش عراق و مردم علیه تروریست‌ها رخ داد.

به گزارش گروه  وبگردی باشگاه خبرنگاران ، در روزهایی که ارتش و نیروهای مردمی عراق در چند جبهه شمال و غرب و مرکز علیه گروهک‌های تروریستی پیشروی‌ها و موفقیت‌هایی به دست آوردند، تروریست‌ها حملات انتحاری خود علیه مردم بخصوص شیعیان را افزایش دادند. عراق روز دوشنبه شاهد چندین انفجار و حمله انتحاری خونین از جمله در بغداد و چهارگوشه کربلا بود. انفجار چندین خودرو بمب‌گذاری شده مجموعا به کشته و زخمی شدن بیش از 82 نفر انجامید که سهم کربلای معلا در آستانه ماه محرم الحرام، بیشتراز مناطق دیگر بود.
   
وزارت کشور عراق در بیانیه‌ای که در پایگاه اطلاع‌رسانی خود منتشر کرد، اعلام کرد که در انفجارهای کربلا"در 108 کیلومتری جنوب بغداد"، دست‌کم 22 نفر شهید و بیش از 66 نفر زخمی شدند. به دلیل وخامت حال مجروحان، احتمال افزایش تعداد شهدا وجود دارد.
 
مدیرکل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت ایران نیز در این خصوص گفت که «انفجارهای روز دوشنبه در کربلا، در مسیر و در محل اسکان زائران ایرانی نبوده است و تمام زائران ایرانی در سلامت کامل هستند "جزئیات بیشتر". "محسن نظافتی"  گفت: انفجارهای کربلا در منطقه شرق کربلاء به هیچ زائر ایرانی آسیبی نزد.
 
سه انفجار از پنج انفجار کربلا، در مناطق تجاری کربلا و در نزدیکی نهادهای دولتی رخ داد. این انفجارها به صورت متوالی و در مناطق "باب طویریج" (دروازه طویریج)، "حی الحسین" (در مرکز کربلا)، و "جسر الضریبة" (پل مالیات) رخ داد که در نتیجه آن 16 نفر شهید و 41 نفر مجروح شدند. ساعتی بعد نیز دو انفجار در "حی العباس" در شمال و منطقه "سیطرة السلام" در شمال غرب کربلاء رخ داد و در نتیجه آن 7 نفر شهید و 15 نفر مجروح شدند و در مجموع تعداد شهدای کربلا را به 22  نفر افزایش داد.
 
پیش از انفجارهای کربلا نیز، 17 عراقی در حمله‌ای انتحاری که حسینیه «الخیرات» در مرکز بغداد را هدف گرفت، کشته شدند. این حمله بعد از اذان ظهر، هنگامی که مردم مشغول ادای نماز بودند، رخ داد که در آن 33 نفر زخمی شدند.
 انتهای پیام/ض

منبع : فارس

برچسب ها: وبگردی ، خبرنگاران ، داعش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.