سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حبوبات سمی و خطرناکی که به اشتباه آن ها را در غذاها می خوریم!

یکی از بزرگ ترین پیشرفت ها در تاریخ بشریت این است که ما شناخت خوبی نسبت به غذاها پیدا کرده ایم که این لزوما بدین معنا نیست که ما در مسیردرستی قرار گرفته ایم.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، برخی از حبوبات و استفاده بیش از آن ها موجب مسمومیت و منجر به مرگ می شود.

لوبیا :
این لوبیا نباید خام خورده شود که در این صورت می تواند کشنده باشد.  این لوبیا که با نام لوبیایی روغنی نیز شناخته می شود محتوی میزان بالای سیانید هست که بخشی از مکانیزم دفاعی این گیاه می باشد. در امریکا درمورد میزان سیانید موجود در انواع لوبیاهای پرورش داده شده محدودیت هایی وجود دارد.



باقالی:
اگر دانه های کرچک جویده و قورت داده شوند، از خودشان ماده «ریسین» آزاد می کنند که یکی از مسموم ترین زهرها برای انسان است. خوردن یک یا دو عدد از این دانه ها می تواند انسان را بکشد. ریسین ماده ای است که به عنوان یک ماده جنگی مورد آزمایش قرار گرفته و حتی در رده عاملان مرموز قاتل قرار گرفته است.
پزشکان توصیه می کنند قبل از مصرف بافالی به مدت 10 دقیقه با دمای بالا باید آن ها را در آب جوشاند.



انتهای پیام/
برچسب ها: حبوبات ، ماده ، غذایی ، بیماری ، سمی ، ادویه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.