دکتر زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص اسید چرب ترانس گفت: مقدار اسید چرب ترانس در روغنها باید طبق مصوبه به شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به زیر ۲ برسد.
وی با اشاره به اینکه مقدار اسید چرب ترانس براساس استاندارد باید زیر ۵ درصد باشد، افزود: کارخانهها موظف هستند که اسید چرب ترانس روغنهای تولیدی خود را به زیر ۵ برسانند که در حال حاضر هم برخی از روغنهای موجود در بازار زیر ۵ درصد است اما برنامه وزارت بهداشت این است که کل روغنهای تولیدی کشور، اسید چرب ترانس را به زیر ۵ درصد برسانند و در نهایت به ۲ درصد برسد.
انتهای پیام/