سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تحقیقات نشان می‌دهد

مواد پروتئینی خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهند

براساس تحقیقات انجام شده مصرف متعادل و حتی زیاد مواد پروتئینی، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی به ویژه سکته قلبی را کاهش می‌دهد.

رضا کرمی ابرده متخصص قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بیماری‌های قلبی و عروقی به طور عمده ناشی از عواملی نظیر عوامل غذایی و رفتاری است و با توجه به اینکه الگوهای رفتاری و غذایی در بین مردم چندان مناسب نیست، شیوع این بیماری‌ها روز به روز در حال افزایش است. 

وی افزود: ورزش منظم و روزانه، پیاده‌روی، پرهیز از خوردن غذاهای چرب و نمک زیاد و جلوگیری از بالا رفتن فشار خون، از جمله راه‌های کاهش خطر بیماری‌های قلبی به ویژه سکته قلبی است. 

کرمی ابرده تاکید کرد: براساس تحقیقات انجام شده مصرف متعادل و حتی زیاد مواد پروتئینی، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی به ویژه سکته قلبی را کاهش می‌دهد. 

وی یادآور شد: در واقع مواد پروتئینی حاوی اسیدهای آمینه‌ای هستند که می‌توانند بر سیستم قلبی و عروقی تأثیر مثبت بگذارند. 

کرمی ابرده گفت: البته مصرف بسیار زیاد مواد پروتئینی در مواردی می‌تواند موجب کاهش آمینواسیدهایی نظیر سیستئین شده و از این طریق خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. 



انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.