به گزارش
خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر عباسپور رئیس واحد علوم و تحقیقات گفت: اهمیت تدریس دروس معارف آنگونه که در شورای عالی انقلاب فرهنگی است در بدنه اجرایی القا نمیشود و باید شاهد پویایی لازم در این دورس بیشتر از گذشته باشیم.
رئیس واحد علوم و تحقیقات گفت: این واحد امکانات مورد نیاز جهت ایجاد پویایی لازم با توجه به شرایط جامعه و ارتقاء سطح کیفی تدریس دروس معارف را فراهم می کند.
آیت الله علی رازینی مدیر گروه معارف اسلامی واحد علوم و تحقیقات و عضو شورای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها هم در این نشست گفت: درس معارف اسلامی وسیلهای بسیار مهم برای شناخت مسائل دینی و اعتقادی برای دانشجویان است.
وی با بیان این مطلب که دروس معارف با شمول جنبه های مختلف ،ذهن جوانان را تقویت می کند، افزود: با گذشت سه دهه از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و تشکیل حکومتی مردمی بر مبنای تعالیم اسلامی ، توقعات از حکومت به عنوان جانشینان پیامبر (ص) و حضرت علی (ع) در همه امور در جامعه بسیار زیاد است.
آیت الله علی رازینی گفت: وظیفه اساتید گروه معارف، آموزش جوانان و تربیت نسل جدید و به فعلیت رساندن استعداد های آنها با رهبری فکری میباشد.
مدیر گروه معارف اسلامی واحد علوم و تحقیقات گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران جهش علمی گسترده ای در پیش رو دارد و باید در کنار ارتقاء جایگاه علمی، جایگاه تفکری و اعتقادی را بهبود بخشیده و از علم به نفع بشریت استفاده کرد.
وی افزود: دروس معارف باید به گونه ای تدریس شوند که برای دانشجویان جاذبه داشته و به دغدغههای دانشجویان پاسخ دهد.
انتهای پیام/