سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۵ بیماری که با گوشت بوقلمون بهبود می‌یابد

گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون برای بهبود بیماری فشار خون، استرس، کم خوابی، چربی و همچنین برای جلوگیری از پیشرفت ام‌اس بسیار مفید است.

محمد هادی پرشاد ثابت متخصص داخلی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: گوشت بوقلمون نقش مهمی در بهبود کم خوابی افراد دارد، گوشت بوقلمون بدون پوست به طور طبیعی چربی کمی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. 

وی تصریح کرد: گوشت بوقلمون کلسترول خون را کاهش می‌دهد، آرامش و سرحال بودن فرد را ایجاد می‌کند و از سرطان جلوگیری می‌کند. 

وی خاطر نشان کرد: گوشت بوقلمون برای افراد ام‌اسی نیز مفید است، بستگی به نوع ام‌اس درمانش فرق می‌کند. 

وی گفت: گوشت سرد و گوشت گرم هر کدام تاثیر متفاوتی دارد. گوشت بوقلمون برای نوع دوم و سوم ام‌اس مفید و تاثیر گذار است. البته نمی‌شود بطور قاطع گفت که برای همه افراد ام‌اسی مفید و قابل درمان است. 
گوشت بوقلمون برای درمان نیست کمک کننده برای جلوگیری از پیشرفت ام‌اس است. 


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
میکاییل
۲۳:۲۳ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
سلام انشاالله حرفهای این اقای کارشناس درست باشد اما کیلویی الان ۳۰ تومان است قشر بازنشسته نمیتونه.
ناشناس
۰۹:۰۹ ۱۶ آبان ۱۳۹۹
چه خوب کیلو سی تومان جای ما که خیلی گرونه
بهاره
۰۱:۵۵ ۱۰ آبان ۱۳۹۳
با سلام متشکرم از مطالب علمی وپزشکیتان لطفا درمورد رزیم غذایی مناسب هم اطلاعات بذارید.باسپاس