سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش عمر ظروف با ساخت نوعی ماده آنتی باکتریال

استفاده ماده آنتی باکتریال و ضد آب در ظرف‌های روغن و پنیر سبب می‌شود تا عمر این ظرفها افزایش یابد.

حمید رضا احمدی کارشناس پژوهشکده مواد زیست مواد در گفتگو با خبرنگار فناوری‌های نوین باشگاه خبرنگاران در خصوص محصول آنتی باکتریایی که با استفاده از فناوری نانو ساخته شده بود گفت: با استفاده از فن‌آوری این مواد در محیط پزشکی جهت استرلیزه اتاق عمل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: بهترین حالت استفاده از این ماده استفاده در لابه‌لای نخ‌های بافته شده است همچنین می‌توان ماده آنتی باکتریال و ضد آب را برای فرش، موکت و لباس به کار برد و بدین وسیله از جذب آب توسط پارچه خودداری کرد.

این کارشناس پژوهشکده مواد و زیست مواد اظهار داشت: ماده آنتی باکتریال و ضد آب در مواد نگهدارنده و برای پوشش ظرف های پنیر و روغن کاربرد دارد این ماده عمر مفید این ظروف را افزایش می دهد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.