سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یاسوج؛

سالانه 160هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر در کشور تولید می شود

رییس سازمان امور عشایر کشور گفت: جامعه عشایری کشور سالانه 160 هزار تن گوشت قرمز کشور را تولید می کند

کرمعلی قندالی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج افزود : یک هزار و 800 میلیارد ریال اعتبار به طرح نظام زنجیره ای شدن گوشت قرمز عشایر کشور اختصاص یافته است.
وی افزود: سه هزار و 300 میلیارد ریال در سال 93 برای زنجیره ای شدن تولیدات گوشت عشایر ایران از محل صندوق توسعه ارزی مصوب شده است که از این میزان تاکنون بیش از 60 درصد معادل یک هزار و 800 میلیارد ریال آن تخصیص یافته است.
وی ابراز داشت: با اجرای این طرح تولیدات گوشت قرمز عشایر کشور 25 در صد افزایش خواهد یافت.
قندالی گفت : جامعه عشایری با در اختیار داشتن 22 میلیون راس دام و 32 هزار هکتار مرتع 20 در صد از گوشت قرمز کشور را تولید می کنند./ش/ن
برچسب ها: یاسوج ، گوشت ، قرمز ، عشایر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.