به گزارش خبرگزاری باشگاه خبرنگاران رشت ، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان با اعلام این خبر گفت : استان گیلان با داشتن 170 نوع غذای محلی نخستین استان ایران از نظر تنوع غذایی است.
حمیدرضا آذرپور با اشاره به این که غذا می تواند به عنوان یک جاذبه خاص گردشگری مطرح شود ،
افزود: در مراسم برگزاری جشنواره غذاهای محلی در شهر رشت که با همکاری تعدادی از رستوران های شاخص استان و جامعه هتل داران در خانه جهانگردی رشت برگزار شد، انواع غذاهای متنوع گیلان همچون میرزا قاسمی ، باقلاقاتوق ، ترشی تره ، سیرابیج ، اناربیج و فسنجان عرضه شد .