سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با پخت و پز غذا با این روغن بدنتان را شوکه کنید!

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد پخت و پز غذا ا روغن نارگیل سلامت بدن را تضمین می کند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، روغن نارگیل در حال تبدیل شدن به یک روغن پخت و پز اصلی در بسیاری از خانواده ها است. تولید کنندگان معتقدند با استفاده از روغن نارگیل می توان از چاقی و بیماری آلزایمر پیشگیری کرد.

بسیاری از سازمان ها مانند انجمن قلب آمریکا و USDA هشدار می دهند سایر روغن هی مصرفی و نامرغوب باعث پی شدن بدن و ایجاد آسیب های زیادی به بافت های بدنی می شوند.

با توجه به پایگاه داده USDA غذایی ملی، یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل حاوی 117 کالری، 0 گرم پروتئین، 13.6 گرم چربی (اشباع شده 11.8، 0.8 و 0.2 اشباع نشده با چند باند دوگانه) و 0 گرم کربوهیدرات (0 گرم فیبر و 0 گرم قند) است.
 
روغن نارگیل است که از 100 درصد چربی ساخته شده است، با این حال، ساختار چربی در روغن نارگیل از چربی های اشباع سنتی اغلب در محصولات حیوانی یافت (در درجه اول از اسیدهای چرب با زنجیره بلند تشکیل شده است) متفاوت است.
 
روغن نارگیل دارای مقدار غیر منتظره ای بالا از اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​و یا تری گلیسرید (MCFAs و یا MCTS) است، که برای بدن ما بسیار مفید می باشد و مضرات سیار کمتری نسبت به سایر روغن ها دارد.
 
نتایج مطالعات نشان می دهند، روغن نارگیل باعث جوان سازی پوست و مو می شود و از بروز سرطان و اضافه وزن پیشگیری می کند.

انتهای پیام/
برچسب ها: روغن ، غذا ، پخت و پز ، مواد ، بدن ، پوست ، سلامت ، ارگان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.