سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیماری هایی که از جوراب بوجود می آید

در این فصل گرما که عرق و گرد و خاک پا از همیشه بیشتر است،شستن هرروز و حفظ بهداشت پا،برای جلوگیری از بیماریها از همیشه ضروری تر است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،پا،قلب دوم انسان است ،در این فصل گرما که عرق و گرد و خاک پا از همیشه بیشتر است،شستن هرروز و حفظ بهداشت پا،برای جلوگیری از بیماریها از همیشه ضروری تر است.

بهداشت جوراب ها از اهمیت بالایی برخوردار است. جوراب های کثیف و آلوده می توانند به سادگی باعث ابتلا به عفونت های پوستی در ناحیه کف پا و بین انگشتان شوند و این آسیب ها در آقایان بیشتر است.

 

 فصل تابستان استفاده از کفش های کالج بدون جوراب مد شده است که این امر اصلا بهداشتی نبوده و برای پوست پا بسیار ضرر دارد.برای جلوگیری از بیماری های پوستی پا، باید افراد جوراب مخصوص به خودشان را داشته باشند.

 

در هر پا حدود 250 هزار غده عرق وجود دارد، بنابراین پا محل عرق کردن است.گاهی افراد از بوی بد پا شاکی هستند، عده دیگری هم به ویژه آنها که سابقه خانوادگی تعریق بیش از حد دارند، از خیس شدن کف پاها و جوراب هایشان در برخی شرایط مانند استرس یا ورزش شاکی هستند.

 

بررسی ها نشان می دهند در فصل تابستان افراد زیادی به واسطه رعایت نکردن بهداشت دچار مشکلات پوستی و قارچ می شوند که این آسیب ها در آقایان بیشتر است زیرا مدت زمان بیشتری از طول روز پاهایشان در کفش است و هوای کمتری با پاهایشان رد و بدل میشود از این رو آسیب پذیر تر هستند.

 

نتایج مطالعات نشان می دهند، بنابراین شستن روزانه جوراب ها و پوشیدن آنها به صورت کاملا خشک به همه افراد پیشنهاد می شود.برای از بین بردن آلودگی های قارچی، میکروبی و باکتریایی جوراب، حتما آن را با مواد شوینده و آب بشویید و برای خشک کردن، زیر نور آفتاب پهن کنید و این کار حتما باید روزانه بلافاصله بعد از درآوردن کفش از پا انجام شود و بهتر است برای از بین بردن میکروب های کفش نیز ساعاتی آن ها را در زیر نور آفتاب قرار داد. آقایانی که در تابستان از کفش های کاملا جلو بسته استفاده می کنند باید از آب و مایعات به وفور استفاده کنند و از مصرف قهوه، نوشابه و شکلات و غذاهای ادویه‌دار و تند بپرهیزند.

 

دکتر سلام
برچسب ها: بیماری ، جوراب ، بوجود
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.