سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جعفریان،معتمدی،شورجه،فرجی و لطیفی؛

داوران بخش "عماد مغنیه" جشنواره مقاومت معرفی شدند

از سوی دبیر سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت 5 داور برای بررسی و داوری فیلم های بخش "عماد مغنیه" معرفی شدند.

به‌گزارش‌حوزه سینما باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت،محمدحسین جعفریان،احمدرضا معتمدی،جمال شورجه، مهدی فرجی و محمدحسین لطیفی 5 سینماگری هستند که 17 فیلم حاضر در بخش عماد مغنیه را مورد داوری قرار خواهند داد.

محمدحسین جعفریان (زادهٔ ۱۳۴۶ در مشهد، کوی پنج تن طلاب) شاعر، مستندساز، روزنامه‌نگار و خبرنگار جنگی است که دودوره رایزن فرهنگی ایران در افغانستان بوده‌است. بیشتر شهرت جعفریان ازشعرهای بلندونیزاز گزارش‌ها ومستندهایش در مورد جنگهای جهان (افغانستان-تاجیکستان-بوسنی-کوزوو-پاکستان وکشمیر-عراق-لبنان و...) بویژه ساخت مستند معروف «حماسه ناتمام» یاًشیردره پنجشیر"از زندگی احمدشاه مسعود است.

وی در سال۱۳۷۲در شمال شرق افغانستان مجروح و از یک پا فلج شد. جعفریان یکی از معدود خبرنگاران جهان است که با ملا محمد عمر رهبر طالبان دیدار داشته‌است. اوازکارشناسان خبره ایرانی درامورافغانستان است.

احمدرضا معتمدی متولد 1340 تهران، فارغ التحصیل فلسفه و اقتصاد از دانشگاه تهران است. وی پیش از شروع فعالیت در سینما سال ها به نظریه پرداز در حوزه مباحث تئوریك هنر و فلسفه زیبایی شناسی در مطبوعات و كتب فعال بوده است. او سینمای حرفه ای را سال 1372 با فیلم «یاران» ساخته ناصر مهدی پور به عنوان نویسنده آغاز كرد.

«جمال شورجه»متولد 1333 زنجان، فارغ التحصیل كارگردانی از دانشكده سینما و تئاتر دانشگاه هنر است.وی یكی از كارگردانان شاخص دفاع مقدس به شمار می‌رود كه بیشترین روایت را از سال‌های جنگ و عملیات‌های مختلف دفاع مقدس در كارنامه‌ داشته است. «جمال شورجه» از سال 67 و با فیلم «روزنه» كار خود را در سینما و سینمای دفاع مقدس شروع كرد اما پس از آن با كارگردانی فیلم‌هایی كه عمدتا داستان آنها در جبهه‌های نبرد می‌گذشت، ركورد جالب توجهی را در سینمای دفاع مقدس به خود اختصاص داد.

مهدی فرجی بیش از 2 سال است بر صندلی مدیریت شبکه یک سیما تکیه زده است. او پیشتر مدیریت گروه فیلم و سریال شبکه یک را به عهده داشت و چند سالی هم مدیر شبکه 2 سیما بوده است و در کارنامه اش دبیری جشنواره سیما و داوری در چندین جشنواره تخصصی سینمایی دیده می شود.

محمدحسین لطیفی متولد 1341 تهران است. وی فعالیت هنری خود با نقاشی و مجسمه سازی و به دنبال آن نقاشی متحرك شروع كرد و وارد عرصه فیلمسازی شد. او در بدو راه اندازی سینمای تجربی و نیمه حرفه ای توسط محسن مسعودشاهی از اعضاء فعال آن مركز بود و در كنار سایر فعالیت هایش در چند مورد مشاوره كارگردان را نیز به عهده داشته است. در کارنامه فیلمسازی لطیفی ساخت فیلم های دفاع مقدسی «روز سوم» و «پاریس تا پاریس» دیده می شود.

«انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس» با رویکرد مقاومت، بصیرت و شکوفایی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت را درگستره«سینمای ایران»و «سینمای بین‌الملل» در قالب بخش‌های مختلف فیلم های سینمایی، سینمایی ویدیویی، کوتاه، مستند، چشم‌انداز سینمای مقاومت ایران، نشست‌های تخصصی و بزرگداشت سینماگران عرصه انقلاب و دفاع مقدس و برنامه‌های جانبی همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس در ایران و چند کشور جهان برگزار می کند.




انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.