به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، چای سبز ممکن است یک راه طبیعی برای دفع کردن سرطان باشد، اما مصرف آن در مقادیر بالا می تواند به کبد شما آسیب برساند.
دستورالعمل جدید از کالج آمریکایی گوارش هشدار می دهند مصرف کنندگان چای سبز باید مراقب ترکیبات تیلنول که می توانند باعث آسیب کبدی شوند باشند. برخي مواقع ديده شده است كه خوردن چاي سبز باعث ايجاد اختلالاتي در سيستم
گوارشي ميشود. در اين موارد بيماران دچار دل دردهاي شديد و گاهي نيز دچار
يبوست و يا اسهال ميشوند. همچنين چاي سبز باعث ميشود تا دستگاه گوارش
نتواند به ميزان لازم آهن جذب كند و اين خود باعث بروز بيماريها متعددي
ميشود.
چای سبز امروزه به طور گسترده ای استفاده می شود. در صورت مصرف چند فنجان در روز باید بدانید نوع مرغوب آن را تهیه کنید در غیر این صورت ترکیبات کشنده موجود در برخی از انواع چای سبز می تواند کشنده باشد.
سازمان غذا و دارو برخی از ادعاهای بهداشتی ساخته شده توسط سازندگان محصولات با استفاده از چای سبز را رد کرده است.
انتهای پیام/